Sportboulevard ook podium voor het NK Judo -21 en Jiujitsu

Een week na het World Cup Shorttrack zal er wederom een topsport evenement plaatsvinden in Sportboulevard Dordrecht. Niet op het ijs, maar in de gymzaal dit keer. De Nederlandse Kampioenschappen Judo onder de 21 jaar én het Jiujitsu vinden dan plaats.

NK Judo onder de 21 jaar
Op zaterdag 18 februari vindt de BouwGarantNK -21 jaar plaats in Dordrecht. De Optisport Sportboulevard is het toneel van dit judotoernooi. In zestien verschillende gewichtsklassen zullen de Nederlandse titels worden verdeeld. Tickets hiervoor kunt u kopen via deze link .

NK Jiujitsu
Op zondag 19 februari vinden in Optisport Sportboulevard Dordrecht de Nederlandse kampioenschappen jiujitsu plaats voor -16 jaar, -18 jaar, -21 jaar en volwassenen en het nationaal jeugdtoernooi voor jiujitsuka’s onder 14 jaar. Tickets hiervoor kunt u kopen via deze link.

Side-events
Deze twee fantastische topsportdagen laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Daarom vinden er in de maanden januari en februari op 9 basisscholen clinics plaats om de jongste jeugd enthousiast te maken voor deze sporten. de clinics worden gegevens door de Dordtse Sportschool Muilwijk. Tevens zullen er ook op de dag zelf ook clinics plaatsvinden op de warming-up mat in de entreehal van de Sportboulevard.

Delen