3 Mei Life Goals Festival

Op dinsdag 3 mei vindt het Life Goals Festival Dordrecht plaats op het Statenplein. Een multi-sportevenement voor dertig teams uit Nederland. Deelnemers zijn mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken én voor wie sport minder vanzelfsprekend is.

De 4-tegen-4 straatvoetbalcompetitie begint om 11.00 uur. Daarnaast zijn er nog activiteiten, verzorgd door Energiek Dordt, zoals een hooghoudcompetitie en een dribbelparcours waar ook kinderen en voorbijgangers aan mee kunnen doen.

Wethouder Sport, Marco Stam: ‘Sporten en bewegen is voor iedereen gezond. Ik vind het dan ook geweldig dat Stichting Life Goals met deze dag juist de mensen bereikt voor wie sport niet zo vanzelfsprekend is.’

Life Goals Dordrecht
Het sociale sportevenement is een initiatief van Stichting Life Goals Nederland in samenwerking met Dordt Sport van de gemeente Dordrecht. Zij brengen mensen in beweging die geen of moeilijk toegang hebben tot het reguliere sportaanbod. Aan de hand van wekelijkse sportmomenten en evenementen als het Life Goals Festival Dordrecht bieden zij perspectief voor deze doelgroep. Sport zorgt immers voor een goede mentale en fysieke gezondheid, positieve energie en sociale contacten.

Welkom
Wilt u het festival bijwonen? U bent van harte welkom 3 mei tussen 11.00 en 17.00 uur.

Meer informatie over Stichting Life Goals is te vinden op www.stichtinglifegoals.nl.

Delen