Snelcursus schaatsen in de zomervakantie

van 10:00 tot 11:00 45 of 65 Fanny Blankers-Koenweg 10, 3318 Dordrecht, Nederland Jongeren, Kinderen
Van 07 aug
Tot 11 aug

Kunstrijvereniging De Drechtsteden verzorgt tijdens de Dynamic Dordt Days 2023 opnieuw de succesvolle en spetterende snelcursus voor beginnende (kunst)schaatsers en aankomende talenten voor alle leeftijden.

De cursus wordt gegeven in de periode 31 juli t/m 11 augustus 2023. De eerste week zit vol maar in de tweede week zijn nog enkele plaatsen voor enthousiaste deelnemers. Wil je eens kijken of kunstrijden dé sport voor jou is of wil je gewoon de basisvaardigheden van het schaatsen leren meld je dan aan voor deelname.

In deze cursus van een uur op 3 of 5 ochtenden van 10.00-11.00 uur leer je de leukste kunstjes en na de cursus kan je echt schaatsen.
Een team gemotiveerde schaatstrainers staat borg voor de leerzame en leuke lessen in deze vakantie. Je kunt al meedoen als je 4 jaar bent. Op een speelse maar toch serieuze manier met veel persoonlijke aandacht van ervaren schaatstrainsters, leren de kleuters, jeugd en jeugd plus maar ook volwassenen zich vertrouwd te voelen op het ijs en de smalle ijzers.

De prijs van de driedaagse cursus is € 45,00 en € 65,00 voor de vijfdaagse cursus .

De lessen volgen op kunstschaatsen verdient de voorkeur. Schaatsen kunnen bij de vereniging worden gehuurd.
Ben je enthousiast geworden na de cursus of kan je deze vakantie nog niet meedoen dan heeft de vereniging een uitgebreid lesaanbod waarin voor alle leeftijdsgroepen wekelijks lessen aangeboden worden. De lessen starten weer in september. Na aanmelding via de website ontvang je een uitnodiging.

Inschrijven kan via de website.

Delen

Waar

Sportboulevard Dordrecht
Fanny Blankers-Koenweg 10 3318 AX Dordrecht