Schoolsport Hockey – AFGELAST

van 13:30 tot 17:00 Gratis Schenkeldijk 1, 3328 Dordrecht, Nederland Kinderen
Van 18 mrt
Tot 25 mrt

!!Update!!

Vanwege de geldende maatregelen om verdere verspreiding van het corona-virus te voorkomen is dit evenement definitief AFGELAST. Er volgt GEEN nieuwe datum.

—————————————————————————————————————————

Schoolsport Hockey wordt dit schooljaar op woensdag 18 én 25 maart 2020 gehouden voor de groep 3 t/m 8. Dit event wordt georganiseerd met de hockeyvereniging DMHC. Het complex van DMHC, op Sportpark Schenkeldijk, zal dan ook als locatie dienen.

Er wordt gespeeld in verschillende categorieën:
– Groep 3/4  (Gemengd) (Knotshockey!)
– Groep 5/6  (Gemengd)
– Groep 7/8  (Jongens)
– Groep 7/8  (Meisjes)
(Er wordt 6 tegen 6 gespeeld zonder doelman/keeper)

Alle klassen van één school spelen op één van de twee dagen. De vereniging maakt een verdeling hiervoor nadat de inschrijvingen binnen zijn gekomen.

 

Extra informatie m.b.t. materialen

Bij deelname aan het hockeytoernooi, is het goed om te weten wat de afspraken zijn over de materialen. Hier komen ze:

1. Bij het hockeytoernooi is het verplicht dat de kinderen met scheenbeschermers spelen in het kader van veiligheid. Zonder scheenbeschermers kan een kind niet mee spelen.
2. Kinderen mogen hun eigen veldhockeystick meenemen. Tijdens het toernooi kan een stick geleend worden. Deze stick moet na de wedstrijden weer worden teruggeven.

3. Het gebruik van bitjes is verplicht voor de groepen 5 t/m 8! Alleen voor de (knots)hockeywedstrijden van de groepen 3 en 4 is het niet verplicht, al wordt het gebruik van een bitje ten zeerste aangeraden. Wie geen bitje heeft, kan er ter plaatse eentje aanschaffen; kosten ca. € 6,00. Er is begeleiding om de bitjes passend te maken.
4. Het dragen van voetbalschoenen is niet toegestaan, ook niet de voetbalschoenen voor kunstgras. De hockeyvelden hebben een andere toplaag dan voetbalvelden en worden door de noppen beschadigd.

 

De spelregels van dit schoolsporttoernooi vindt u hier!

Scholen kunnen hun teams tot en met vrijdag 17 januari inschrijven via het inschrijfformulier hieronder.

Delen

Waar

Dordrechtse Mixed Hockey Club (DMHC)
Schenkeldijk 1, 3328 Dordrecht, Nederland

Organisatie

DMHC met ondersteuning van gemeente Dordrecht
078-7704388
[email protected]

Inschrijfformulier Schoolsport Hockey

  • (Knotshockey)
  • De gegevens die u hierboven heeft ingevuld worden enkel gebruikt voor dit schoolsport toernooi én zijn voor intern gebruik tussen Gemeente Dordrecht en de desbetreffende sportvereniging.