Schoolsport Basketbal

van 13:30 tot 17:00 Gratis Rie Mastenbroekweg, 3318 Dordrecht, Nederland Kinderen
16 januari

Op woensdagmiddag 16 januari 2019 vindt de derde editie van Schoolsport Basketbal plaats in de thuishaven van basketbalvereniging Rowic, in de Sportboulevard Dordrecht.

Dit schoolsporttoernooi zal plaatsvinden in de grote sporthal/zaal van de Sportboulevard Dordrecht. Kinderen uit groep 5, 6, 7 en 8 van de Dordtse basisscholen kunnen op een leuke manier kennismaken met de sport Basketbal door middel van het spelen van wedstrijden. Van te voren is er altijd een gezamenlijke warming-up.

Er wordt gemengd gespeeld in twee categorieën:
– Groep 5/6 gemengd*
– Groep 7/8 gemengd*
(* Er wordt gemengd gespeeld, jongens en meisjes door elkaar.)

Er wordt 3 tegen 3 gespeeld op basis van recht van aanval, volgens de 3×3 streetball regels. Er wordt dus gespeeld op 1 basket. Een team moet minimaal uit 4 spelers bestaan.

De spelregels van dit schoolsporttoernooi vindt u hier!

Delen

Waar

D.B.V. Rowic
Fanny Blankers-Koenweg 10 3318 AX Dordrecht

Organisatie

Basketbalvereniging Rowic met ondersteuning van gemeente Dordrecht
078-7704388
[email protected]

Inschrijfformulier Schoolsport Basketbal

Schrijf uw school in voor dit Schoolsport Evenement en laat uw leerlingen kennismaken met deze sport door onderstaande gegevens in te vullen.
  • (Er wordt 3-tegen-3 gespeeld. Wij raden u aan om minimaal één wisselspeler per team toe te voegen.)
  • (Er wordt 3-tegen-3 gespeeld. Wij raden u aan om minimaal één wisselspeler per team toe te voegen.)
  • De gegevens die u hierboven heeft ingevuld worden enkel gebruikt voor dit schoolsport toernooi én zijn voor intern gebruik tussen Gemeente Dordrecht en de desbetreffende sportvereniging.

Dordtsport.nl gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden en om je van relevante advertenties te voorzien. Bekijk onze privacyverklaring.