Rondje Nederland van Cycle for Hope

van 14:00 tot 14:00 50 Provincialeweg 70, 3329 KP Dordrecht, Nederland Jongeren, Volwassenen
Van 22 jun
Tot 24 jun

Één van Nederlands grootste wielrenuitdagingen staat binnenkort weer op de kalender: Rondje Nederland van Cycle for Hope.

Van 22 t/m 24 juni gaat de 1200 km lange, 48 uurs estafette weer plaatsvinden. De opbrengsten van het sportevenement Rondje Nederland komen dit jaar ten goede aan het inloophuis De Hoop in Dordrecht.

De inschrijving is bijna gesloten maar er is nog een aantal laatste plaatsen beschikbaar om u aan te sluiten voor Rondje Nederland bij Team De Hoop – Zonnepanelen de Heer!

Het team staat conditioneel en operationeel in de steigers. De enige vereisten om aan te sluiten zijn een goed stel getrainde benen en u vooraf in te zetten om fondsen te werven voor het Inloophuis De Hoop in Dordrecht.

Cycle for Hope ondersteunt het werk van De Hoop dat niet wordt vergoed, zo ook de inloophuizen van De Hoop. Er zijn veel mensen die dakloos zijn of wel een woning hebben, maar geen thuis. Het Inloophuis verwelkomt ze met een maaltijd, praktische en pastorale hulp.

Lees hier het verhaal van André: “Het inloophuis gaf mij een stevige zet in de goede richting“. Of kijk op de informatiepagina van het inloophuis.

Wilt u zich direct inschrijven?  Dat kan via de deze link. Kies bij inschrijfpagina de optie teamlid.

Wilt u eerst meer informatie ontvangen, dan kunt u contact opnemen met Michel van Rijswoud of Jeroen Reijm of via De Cycle Telefoon 06-28748575.

We vernemen graag van u!

Met sportieve groet,

Michel & Jeroen
Team Cycle for Hope

Delen

Waar

Dorp de Hoop
Provincialeweg 70, 3329 KP Dordrecht, Nederland