Open dag zeilen

van 11:00 tot 16:00 Gratis Baanhoekweg 9, 3313 LA Dordrecht, Nederland Aangepast Sporten, Jongeren, Kinderen, Ouderen, Volwassenen
11 mei

Kom zeilen in de Dordrecht!

Het is weer lekker groen buiten, de middagen en avonden zijn weer lichter. Kortom het wordt weer tijd om langer op het water te zijn. De zeilafdeling van de Koninklijke Dordtse Roei- en Zeilvereniging is klaar voor het nieuwe seizoen!

Wil je kennismaken met zeilen en met onze vereniging? Kom dan eens kijken bij onze startdag op zaterdag 11 mei Van 11:00 tot 16:00 ben je van harte welkom op het Spaarbekken de Grote Rug, eigendom van Evides, om mee te maken wat onze moderne vloot te bieden heeft en hoe onze club werkt. Ook hele gezinnen zijn welkom! Op 13 mei starten we met de wekelijkse zeillessen. Wij geven zowel aan kinderen als volwassenen zeilles en er is nog ruimte in onze groepen. Onze vereniging geeft instructie op verschillende niveaus, van beginners tot gevorderden. Aan het einde van het seizoen mag je, bij goed gevolg, een erkend CWO diploma in ontvangst nemen. Wil je meer weten of heb je vragen? Of lukt het niet op 11 mei? Het is altijd mogelijk om op een ander moment eens te komen kijken. Neem dan contact op met zeilsecretaris@kdrzv.nl Direct aanmelden kan natuurlijk ook via de website www.kdrzv.nl. Daar kunt u ook alle informatie vinden over de andere twee afdelingen: het roeien en de haven.

Wellicht vraag je je af of het water in het Spaarbekken wel schoon genoeg is? Er is onderzoek naar gedaan en daaruit is het volgende gekomen. “De conclusie van Evides op basis van het RIVM is dat er op basis van de huidige risico inschatting daar geen gezondheidsnadelige effecten te verwachten zijn door zeilen.” Voor meer informatie of vragen kunt u terecht op de website www.kdrzv.nl of op social media (Facebook en Instagram).

Delen

Waar

Spaarbekken
Baanhoekweg 9 3313 LA Dordrecht