Nijntje Beweegpleintje

van 12:00 tot 16:00 Gratis Kinderen
24 september

Op zondag 24 september 2023 komt nijntje naar Dordrecht toe! Nijntje gaat 3 sportplekken langs om met de kinderen en gymnastiekverenigingen mee te sporten. Zie de flyer voor de tijden en plekken: flyer nijntje beweegpleintje.

Voordat het nijntje beweegpleintje begint kun je met ons mee ontbijten in het Magazijn(tje)!

Het nijntje Beweegdiploma is een serie beweeglessen waarin je kind wekelijks speelplezier heeft en tegelijkertijd alle essentiële basisvormen van bewegen leert. Kortom, het is een combinatie van plezier met een flinke dosis gezonde ontwikkeling!
In de lessen van het nijntje Beweegdiploma kunnen peuters en kleuters naar hartenlust balanceren, rollen, huppelen, klauteren, springen, zwaaien, vangen, gooien en schoppen. Alle basisonderdelen van bewegen komen aan bod via leuke oefeningen en spelletjes. Zo leert jouw kind op een verantwoorde manier bewegen met veel variatie!

Uw kind kan deze lessen volgen bij drie gymnastiekverenigingen in Dordrecht, namelijk Sparta Dordrecht, OKK Dordrecht en DVO Dordrecht.
In de Nationale Sportweek komt nijntje zelf speciaal langs deze drie verenigingen om met de kinderen deze gymles te ervaren. Komen jullie ook?

Delen

Organisatie

Sparta Dordrecht, DVO Dordrecht, OKK Dordrecht