Het Dordtse Sportfestijn – WORDT VERPLAATST

van 11:30 tot 15:00 € 2,00 per kind, ouders/begeleiders gratis Fanny Blankers-Koenweg 10, 3318 Dordrecht, Nederland Kinderen
10 april

!!Update!!

Vanwege de geldende maatregelen om verdere verspreiding van het corona-virus te voorkomen wordt dit evenement VERPLAATST naar een nader te bepalen datum. Dit evenement zal dus NIET plaats vinden op Goede Vrijdag.

————————————————————————————————————————-

Kom en ontdek jouw sport!
Ben jij in de leeftijd van 4 t/m 8 jaar en ook zo benieuwd wat Dordrecht jou te bieden heeft op sportgebied? Kom dan op Goede Vrijdag 10 april 2020 van 11:30-15:00 uur met je ouder(s) naar het Dordtse Sportfestijn in de Sportboulevard Dordrecht. Hier kun je op een leuke manier kennismaken met verschillende zaal-, veld-, ijs- en watersporten die in Dordrecht te beoefenen zijn! Schrijf je in voor verschillende clinics en ervaar van welke sport jij ontzettend blij wordt!?


Wat is er te doen?
De Sportboulevard wordt voor het sportfestijn omgetoverd tot een festivalterrein, waarop veel valt te beleven en bewegen. Tijdens het vrolijke en sportieve festijn zijn er verschillende sportclinics, spetterende demonstraties en entertainment. Zo kunnen de bezoekers op verschillende manieren kennismaken met basketbal, honkbal, schaken, zeemeermin zwemmen en nog veel meer. Dit alles onder professionele begeleiding van Dordtse sportaanbieders. Ook is er gelegenheid om gezellig iets te eten en drinken. Sportvrienden Luuk de Leeuw en Zed de Haai zullen aanwezig zijn om samen met de kinderen te sporten en op de foto te gaan.

Per kind dient minimaal één ouder/begeleider mee te doen. Broertjes, zusjes, opa’s en oma’s zijn ook van harte welkom. De deelnemersbijdrage is 2 euro per kind (4 t/m 8 jaar), de ouders/verzorgers zijn GRATIS.


Programma
11:30 – 12.30 uur     Vrije inloop sporten en Informatiemarkt
12:30 – 12:50 uur    Clinicronde 1 (keuze uit verschillende zaal- en veldsporten)
13:15 – 13:35 uur     Clinicronde 2 (keuze uit verschillende zaal- en veldsporten)
14:00 – 14:20 uur    Clinicronde 3 (keuze uit verschillende zaal- en veldsporten)
14:50 – 15:15 uur     Clinicronde 4 (keuze uit verschillende water- en ijssporten)
14:40 – 15:00 uur    Vrije inloop sporten en Informatiemarkt

Na afloop van het Dordtse Sportfestijn is er voor alle deelnemende kids nog de mogelijkheid vrij te zwemmen of schaatsen tot 16:00 uur. Deze aansluitende activiteit is voor de kinderen gratis, willen de ouders/begeleiders tijdens dan ook zelf het water in of het ijs op, dan geldt een deelnemersbijdrage 1 euro per persoon. 


Informatie en vervolg

Ouders kunnen tijdens het festijn op de Informatiemarkt specifieke informatie inwinnen bij de participerende sportaanbieders.


Inschrijven
Meedoen aan dit leuke evenement? Schrijf dan in via het webformulier onderaan deze pagina, onder het locatiekaartje! In geval van vragen kun je contact met ons opnemen via mail.

 

Ter info: in relatie tot het Coronavirus volgen wij de adviezen en richtlijnen van RIVM en GGD. Indien rondom dit evenement sprake is van aanvullende maatregelen, dan informeren wij u meteen.

Delen

Waar

Sportboulevard Dordrecht
Fanny Blankers-Koenweg 10 3318 AX Dordrecht

Organisatie

Optisport Sportboulevard Dordrecht en Gemeente Dordrecht in samenwerking met lokale sportaanbieders