Het Luuk Sportief Festijn

van 10:00 tot 12:45 Gratis Fanny Blankers-Koenweg 10, 3318 Dordrecht, Nederland Aangepast Sporten, Kinderen
17 september

Ontdek jouw sport in de Nationale Sportweek!
Heb je een kind in de leeftijd van 4 tot en met 8 jaar? En ben ook zo benieuwd uit welke sporten jouw kind kan kiezen in onze stad? Kom dan samen in de Nationale Sportweek (zondag 17 september) naar het Luuk Sportief Festijn in de Optisport Sportboulevard Dordrecht. Hier kun je op een leuke manier kennismaken met verschillende sporten die in Dordrecht te beoefenen zijn!

Wat is er te doen?
In het eerste weekend van de Nationale Sportweek wordt de Sportboulevard omgetoverd tot een festivalterrein, waarop veel valt te beleven en bewegen. Tijdens het vrolijke en sportieve festijn gaan we in een ochtend langs drie onderdelen.

1. Allereerst krijgen de kinderen (en ouders) een interactieve theatershow, waarbij de kinderen interactief meedansen en bewegen.

2. Vervolgens zijn er in de gymzaal verschillende sportclinics. Zo kunnen de bezoekers op verschillende manieren kennismaken met sporten als voetbal, judo, volleybal, tennis en nog veel meer. Dit alles onder professionele begeleiding van Dordtse sportaanbieders. Naast de sportaanbieders is ook Toppie Dordrecht aanwezig met cultuur, spel en natuur. Ook is er gelegenheid om gezellig iets te eten en drinken. Sportvrienden Luuk de Leeuw, Sjors het Schaap (Toppie) en Zed de Haai zullen aanwezig zijn om samen met de kinderen te sporten en op de foto te gaan. Tijdens deze 2 uur, kunt u gaan en staan waar u wilt in de sporthal.

3. Per kind dient minimaal één ouder/begeleider mee te doen. Broertjes, zusjes, opa’s en oma’s zijn ook van harte welkom. De deelnemersbijdrage is dit jaar gratis vanwege de Nationale Sportweek. Maximaal 150 kinderen, VOL = VOL (graag sportschoenen meenemen, ook ouders!)


Programma
9:30-10:00 uur                 Deuren open/ inloop
10:00-10:30 uur               Opening + interactief warming-up
10:30-12:30 uur               Sporthal clinics
11:45-12:30 uur                IJssport clinics (*11:30 uur bij ingang ijshal staan)


Informatie en vervolg

Ouders kunnen tijdens het festijn op de Informatiemarkt specifieke informatie inwinnen bij de participerende sportaanbieders.

Inschrijven
Meedoen aan dit leuke evenement? Schrijf dan in via het webformulier onderaan deze pagina, onder het locatiekaartje! In geval van vragen kun je contact met ons opnemen via mail.

 

Flyer: A5 flyer Luuk Sportief Festijn v2

Delen

Waar

Sportboulevard Dordrecht
Fanny Blankers-Koenweg 10 3318 AX Dordrecht

Organisatie

Optisport Sportboulevard Dordrecht, Toppie Dordrecht en Gemeente Dordrecht team Sport (Dordt Sport) in samenwerking met lokale sportaanbieders