Het Luuk Sportief Festijn

van 10:00 tot 12:45 Gratis Fanny Blankers-Koenweg 10, 3318 Dordrecht, Nederland Kinderen
25 september

Ontdek jouw sport in de Nationale Sportweek!
Ben jij in de leeftijd van 4 t/m 8 jaar en ook zo benieuwd wat Dordrecht jou te bieden heeft op sportgebied? Kom dan op de afsluitingsdag van de Nationale Sportweek op zondag 25 september met je ouder(s) naar het Luuk Sportief Festijn in de Sportboulevard Dordrecht. Hier kun je op een leuke manier kennismaken met verschillende sporten die in Dordrecht te beoefenen zijn!

Wat is er te doen?
Op de slotdag van de Nationale Sportweek wordt de Sportboulevard omgetoverd tot een festivalterrein, waarop veel valt te beleven en bewegen. Tijdens het vrolijke en sportieve festijn gaan we in een ochtend langs drie onderdelen.

Allereerst krijgen de kinderen (en ouders) een interactieve theatershow van DJ Stay Fun, waarbij de kinderen interactief meedansen en doen.

Vervolgens zijn er in de gymzaal verschillende sportclinics. Zo kunnen de bezoekers op verschillende manieren kennismaken met sporten als voetbal, judo, honkbal en nog veel meer. Dit alles onder professionele begeleiding van Dordtse sportaanbieders. Naast de sportaanbieders is ook Toppie Dordrecht aanwezig met cultuur en natuur. Ook is er gelegenheid om gezellig iets te eten en drinken. Sportvrienden Luuk de Leeuw, Toppie Druppel en Zed de Haai zullen aanwezig zijn om samen met de kinderen te sporten en op de foto te gaan. Tijdens deze 2 uur, kunt u gaan en staan waar u wilt in de sporthal.

Per kind dient minimaal één ouder/begeleider mee te doen. Broertjes, zusjes, opa’s en oma’s zijn ook van harte welkom. De deelnemersbijdrage is dit jaar gratis vanwege de Nationale sportweek. Maximaal 150 kinderen, VOL = VOL (graag sportschoenen meenemen, ook ouders!)


Programma
9:30-10:00 uur                 Deuren open/ inloop
10:00-10:30 uur               Opening + interactief theater(dans)voorstelling

10:30-12:30 uur               Sporthal clinics

11:45-12:30 uur                IJssport clinics (*11:30 uur bij ingang ijshal staan)


Informatie en vervolg

Ouders kunnen tijdens het festijn op de Informatiemarkt specifieke informatie inwinnen bij de participerende sportaanbieders.


Inschrijven
Meedoen aan dit leuke evenement? Schrijf dan in via het webformulier onderaan deze pagina, onder het locatiekaartje! In geval van vragen kun je contact met ons opnemen via mail.

 

Wat betreft Corona; Voor alle activiteiten die we vanuit Gemeente Dordrecht/Dordt Sport organiseren geldt dat we de adviezen en richtlijnen van RIVM en GGD opvolgen. Indien er sprake is van aanvullende maatregelen, dan informeren wij u meteen.

Delen

Waar

Sportboulevard Dordrecht
Fanny Blankers-Koenweg 10 3318 AX Dordrecht

Organisatie

Optisport Sportboulevard Dordrecht, Toppie Dordrecht en Gemeente Dordrecht team Sport (Dordt Sport) in samenwerking met lokale sportaanbieders