World Cup Shorttrack – Kidsbezoek vrijdag 10 feb 2023

Aanmelden World Cup Shorttrack – KIDSBEZOEK vrijdag 10 februari 2023
VOL!

Februari 2023 is de Optisport Sportboulevard Dordrecht weer het toneel van een groot internationaal Shorttrack toernooi! Van 10 tot en met 12 februari 2023 vindt daar de World Cup plaats. Op vrijdagochtend 10 februari is het traditionele Kidsbezoek en jullie kunnen daarbij zijn! Alle kinderen van de groepen 6, 7 en 8 zijn van harte uitgenodigd. Moedig, gehuld in het oranje, Nederlandse toppers als Jens van ’t Wout én Suzanne Schulting aan!


De wedstrijd- en bezoektijden: 09
:30-12:30 uur (onder voorbehoud)

Inschrijven
Inschrijven kan gratis, onderin ziet u het inschrijfformulier. Per klas mogen er maximaal 4 begeleiders mee.

Voorwaarden deelname kidsbezoek:

  1. Spandoek/Vlaggen maken
    Naast dat het super leuk is dat er zoveel mogelijk oranje op de tribunes te zien is. Vinden wij het leuk als er spandoeken en/of vlaggen gemaakt worden. Wij vragen jullie om minimaal 1 spandoek/vlag per klas te maken en mee te nemen naar het kidsbezoek.
  1. Tekeningactie:
    Om alle schaatsers veel succes te wensen, vragen wij jullie om een leuke tekening te maken die bij de schaatsers in de kleedkamers komt te hangen. Hup Holland! Ook is het natuurlijk heel leuk als jullie aan de buitenlandse rijders denken en hen welkom heten in Dordrecht. Per school verwachten wij minimaal 30 tekeningen. Zijn de tekeningen klaar? Mail via onderstaande contactgegevens dan haalt een sportcoach de tekeningen op in de week van 30 januari bij jullie school op!

 

Vervoer
We adviseren iedereen zoveel mogelijk lopend of met de fiets te komen. Omdat diverse subsidies zijn vervallen, kunnen wij dit keer helaas geen vervoer regelen. Hebben jullie vervoer nodig, dan dien je dit zelf te regelen en te betalen. Bijvoorbeeld bij Snelle Vliet.

Covid-19
We houden de adviezen en richtlijnen van de GGD en RIVM nauwlettend in de gaten en informeren hierover wanneer nodig.

Ps. Vol = Vol, wij hanteren de regel; wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Maximaal 200 plekken beschikbaar per school.