World Cup Shorttrack – Bezoek Sportregie

Kom jij de wereldtop van shorttrack samen met duizenden andere fans live en van dichtbij in actie zien in het weekend van 10, 11 en 12 februari? 

Van 10 tot en met 12 februari is de ijshal van de sportboulevard in Dordrecht dé schaatstempel van Nederland! In dit weekend vindt de finale van de ISU World Cup Shorttrack 2023 plaats. Er worden drie verschillende (individuele) afstanden gereden, namelijk de 500, 1000, en 1500 meter. Daarnaast wordt er ook in teamverband geschaatst, de relay en de mixed-relay. Shorttrack is een sport met spanning, spektakel, snelheid en onvoorspelbaarheid en dus onweerstaanbaar om naar te kijken. o.a. Schaatsers Suzanne Schulting, Jens van ’t Wout en Xandra Velzeboer komen tijdens dit weekend in actie en zijn in topvorm!

Namens team Sportregie van de gemeente Dordrecht nodig ik jou van harte uit om dit evenement mee te beleven. We kijken graag samen met jullie naar de wedstrijden en sluiten informeel af met een drankje.  Leuk om elkaar weer te ontmoeten.

Wanneer: Vrijdag 10 februari van 16:00 tot 19:00 uur*, met aansluitend een drankje. Het is ook mogelijk om later binnen te komen, uiteraard in overleg. En kom zoveel mogelijk op de fiets, ivm drukte op het parkeerterrein.

* tijden onder voorbehoud en kunnen nog wijzigen.

Aanmelden kan t/m maandag 6 februari , er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar dus wie het eerst komt…

 

Hartelijke groet,
Patrick, Maartje en Lia