World Cup Shorttrack – Bezoek Sportregie

Van 25 tot en met 28 november is de Sportboulevard Dordrecht weer het toneel van een groot internationaal topsport event: World Cup Shorttrack. Shorttrack is een sport met spanning, spektakel, snelheid en onvoorspelbaarheid en dus onweerstaanbaar om naar te kijken!

Schaatsers als Suzanne Schulting en Sjinkie Knegt proberen tijdens dit weekend een ticket te bemachtigen voor de Olympische Winterspelen in China ’22, er staat dus veel op het spel!

Namens team Sportregie van de gemeente Dordrecht nodig ik jou van harte uit om dit evenement mee te beleven. We kijken graag samen met jullie naar de wedstrijden en sluiten informeel af met een drankje.  Leuk om elkaar na lange tijd weer live te ontmoeten.

Wanneer: Vrijdag 26 november van 16:00 tot 19:00 uur*, met aansluitend een drankje. Het is ook mogelijk om later binnen te komen, uiteraard in overleg.

* tijden onder voorbehoud en kunnen nog wijzigen.

Aanmelden kan tot 14 november, er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar dus wie het eerst komt…

Covid-19
We houden ons tijdens dit evenement aan de (huidige) gestelde maatregelen en voorwaarden voor het organiseren van evenementen. Op dit moment dien je een coronatoegangsbewijs en een geldig ID-bewijs te laten scannen (scanner kleurt groen) om toegang te krijgen tot dit evenement (voor iedereen van 13 jaar en ouder).

Hartelijke groet,
Patrick, Maartje, Lia en Tim