Wijkavontuur Dubbeldam

Wijkavontuur Dubbeldam

Gedurende het schooljaar 2023-2024 starten in een aantal wijken buitenschoolse programma’s voor de basisschoolkinderen in de wijk. Het doel van dit programma is om uiteindelijk alle kinderen in de stad een aanbod te geven om nieuwe talenten te ontdekken, nieuwe kinderen te ontmoeten en de wijk beter te leren kennen.

In Dubbeldam neemt Dordt Sport hierin het voortouw. Samen met andere organisaties in de wijk én stad zetten wij een afwisselend programma neer. Niet alleen sport, maar ook zal o.a. cultuur, natuur en voeding aanbod komen. Het programma zal gaandeweg verder gevuld worden, dus hou de website goed in de gaten!

We hebben twee verschillende richtingen van het wijkavontuur in Dubbeldam, namelijk de structurele activiteit en de vakantieactiviteit.

Structurele activiteit | verzamel locatie Tennisvereniging Dubbeldam

We gaan starten op maandag 15 april. Vanaf dat moment zal er op iedere maandag een structurele activiteit gegeven worden. Iedere maandag van 16.00-17.00 uur kan je op sportpark Gravensingel meerdere sporten, spellen en of andere activiteiten komen uitproberen.

Het verzamelpunt is bij Tennisvereniging Dubbeldam. Hier zal een sportcoach aanwezig zijn om je in te delen en begeleiden naar de activiteiten. Met uitzondering van de vakanties (zie onderstaand vakantieactiviteit). Meld je tussen 15.45-16.00 uur aan bij de Dordt Sportcoach en je zal ingedeeld worden als er meerdere activiteiten zijn op dat moment.

Zorg ervoor dat je de juiste kleding aan trekt. Sportieve kleding (die vies mag worden) bij sportactiviteiten.

Vakantieactiviteit

In de vakantie organiseert het wijkavontuur per vakantieweek een klein dagdeel meerdere activiteiten. Neem de meivakantie als voorbeeld, dit zijn twee weken, dus in week 1 is er een activiteit en in week 2 zal dit ook zo zijn. Check de website voor de activiteiten die op de planning staan in de vakantie!

Eerstvolgende vakantieactiviteiten: MEIVAKANTIE woensdag 1 en 8 mei van 10.00-12.00 uur. Alle basisschoolkinderen zijn welkom (4-12 jaar). Sport, spel en cultuur zullen aanbod komen.

Aanmelden is verplicht zodat de lesgever weet hoeveel deelnemers hij/zij kan verwachten. Dit geldt ook voor de vakanties activiteiten!
Inschrijven kan via het formulier onderaan deze pagina!

Vragen? wa.van.aggelen@dordrecht.nl

Flyer maand APRIL + MEIVAKANTIE

Rugby | De Dordtsche Rugby Club leert de kinderen graag de eerste vaardigheden van de sport Rugby. Al spelenderwijs ontdekken de kinderen steeds meer van de sport.

Papieractiviteit | Rovienne maakt van alles van en met ‘papier’. Hij leert de kinderen graag wat je allemaal kunt doen met alleen papier. Wil jij ook ontdekken wat je allemaal kunt maken van papier? Kom dan snel een keertje kijken of zelfs meedoen.

Tennis | Tennisvereniging Dubbeldam huisvest vanaf maandag 15 april het wijkavontuur. Er zal dan ook iedere week vanaf maandag de 15e een tennis clinic gegeven worden. Heb je altijd al een keertje willen tennissen, dan is nu je kans om dit uit te proberen! Leer de eerste technieken en vaardigheden tijdens de aankomende lessen.

Wijkavontuur Dubbeldam

Inschrijvingen voor wijkavontuur Dubbeldam

Voor- en achternaam
Voor- en achternaam
Voor- en achternaam
Week 16
Meerdere opties mogelijk
Week 17
Meerdere opties mogelijk
Week 18 | 1e week MEIVAKANTIE
Meerdere opties mogelijk
Week 19 | 2e week MEIVAKANTIE
Meerdere opties mogelijk