Wijkaanpak Sterrenburg

Wijkaanpak Sterrenburg

Gedurende het schooljaar 2023-2024 starten in een aantal wijken buitenschoolse programma’s voor de kinderen in de wijk. Het doel van dit programma is om uiteindelijk alle kinderen in de stad een aanbod te geven om nieuwe talenten te ontdekken, nieuwe kinderen te ontmoeten en de wijk beter te leren kennen. In Sterrenburg neemt Dordt Sport hierin het voortouw. Samen met andere organisaties in de wijk én stad zetten wij een afwisselend programma neer. Niet alleen sport, maar ook komt onder andere cultuur, natuur en voeding aanbod. Het programma zal gaandeweg verder gevuld worden, dus hou de website goed in de gaten!

De wijkaanpak in Sterrenburg is op 3 momenten in de week, namelijk;

 • Dinsdag: vv Wieldrecht (Smitsweg 20)
 • Donderdag: Gymnastiekvereniging Sparta (Eddingtonweg 1)
 • Vrijdag: vv Wieldrecht (Smitsweg 20)

De activiteiten zijn op dit moment voor basisschoolkinderen vanaf 8 jaar. En zullen 2x in de middag plaatsvinden want er zijn 2 rondes per activiteit!
De tijden zijn van 15.00-15.45 & 15.45-16.30 uur. Je kan dus 2 activiteiten op 1 dag doen! 🙂
Meld je tussen 14.30-15.00 uur aan bij de Dordt Sportcoach en je zal ingedeeld worden.

Aanmelden is verplicht zodat de lesgever weet hoeveel deelnemers hij/zij kan verwachten.
Inschrijven kan via het formulier onderaan deze pagina!

Vragen? cma.van.der.vliet@dordrecht.nl

Programma december 2023

 

Uitleg activiteiten

 • Voetbalclinic / -training > door een jeugdtrainer van vv Wieldrecht. Tof voor zowel de beginnende als gevorderdere voetballer. Maak kennis met de club én de sport voetbal
 • Creatieve activiteit > Ontwikkel je creatieve talent! Ben jij diegene die het liefs zit te tekenen of te knutselen? Heb je een levendige fantasie? Wat zou je nog meer willen leren? Met deze creatieve activiteit ga je werken met zoveel mogelijk verschillende materialen en technieken.  Je word begeleid door een creatief docent en kunstenaar, die jullie laat onderzoeken en zo ontdekken waar je goed in bent, iedere week is anders! We werken met kleine groepjes, dus schrijf je snel in… Plezier staat voorop
 • Kids en Tiener Boksen bij Boxing Company Dordrecht. (Bij Sparta)
  Een toffe full-body work-out waarbij het boksen centraal staat en we afsluiten met functionele circuit training. Zelfvertrouwen, weerbaarheid, conditie, teamwork en natuurlijk plezier zijn belangrijke pijlers voor de kids en tiener lessen.
 • Kickboksen bij Fight Team Heresh. (bij vv Wieldrecht)
  Leer de beginselen van kickboksen en werk aan je conditie, weerbaarheid en zelfvertrouwen.
 • Salsa dansen met Giants Salsa (bij vv Wieldrecht)
  Salsa is een levendige en gepassioneerde dansstijl die zijn oorsprong vindt in Latijns-Amerika, voornamelijk in Cuba en Puerto Rico. Deze dansvorm combineert verschillende invloeden, waaronder Afro-Cubaanse ritmes, Spaanse muziek en jazz. Salsa is niet alleen een dans, maar ook een muziekgenre dat gekenmerkt wordt door zijn opzwepende ritmes, melodieuze klanken en betoverende harmonieën.

Wijkaanpak Sterrenburg

Inschrijvingen voor Wijkaanpak Sterrenburg

Voor- en achternaam
Week 48
Meerdere opties mogelijk
Week 49
Meerdere opties mogelijk
Week 50
Meerdere opties mogelijk
Week 51
Meerdere opties mogelijk