Wandelchallenge

 

Door de enorme animo zal er ook een groep starten op de maandagavond. Deze groep start op 8 mei. Beide groepen zitten op dit moment vol. 

Heb je (een verhoogd risico op) gezondheidsklachten en wil je meer bewegen? Vind je het lastig waar te beginnen? Wellicht is de Wandelchallenge iets voor jou.

Onder begeleiding van professionele wandelcoaches gaat er in Dordrecht gewandeld worden. De start zal op 9 mei zijn. Er wordt 20 weken gewandeld op de dinsdagavond van 19.00 – 20.00/21.00 uur. Er zullen twee wandelgroepen starten op hetzelfde tijdstip. De ene groep gaat toewerken naar het lopen van 3,5/5 km en de andere groep werkt toe naar 7,5/10 km. Tijdens de Nationale Sportweek in september zal de Wandelchallenge feestelijk afgesloten.

Meer informatie over de challenge is op te vragen via unieksporten@dordrecht.nl / 06-41254318. Er is plek voor max. 30 deelnemers in totaal. Deelname is gratis. Opgeven is verplicht en kon via https://www.nationalediabeteschallenge.nl/dordrecht/ Na de inschrijving ontvangt u een bevestiging en aanvullende vragen.

Op zaterdag 22 april om 10.00 – 11.00 uur vindt er op Dubbelsteynlaan West 43 (Het Rode Kruis gebouw) een informatiebijeenkomst plaats over de Wandelchallenge. Hier wordt alles toegelicht en is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Opgeven voor deze bijeenkomst kan door te mailen of te bellen naar unieksporten@dordrecht.nl / 06-41254318. Ook als je hier niet bij kan zijn, maar wel de PowerPoint presentatie of flyer wilt ontvangen met alle informatie, is dat mogelijk. 

 

De Wandelchallenge is een samenwerking tussen Dordt Sport en de Bas van de Goor Foundation en wordt mede tot stand gebracht door het Preventieakkoord.