Uniek Sporten

Welke mogelijkheden zijn er allemaal op het gebied van sporten met een beperking of voor kinderen van het speciaal onderwijs? Het aanbod in heel Nederland en dus ook in Dordrecht staat op de website www.unieksporten.nl. Filter per stad, doelgroep en soort sport, en vind een passende sportaanbieder.

 

Nationale Sportweek – Sportdag de Kiem

Op vrijdagochtend 16 september starten we met een sportdag op speciaal onderwijsschool de Kiem voor enkel en alleen deze kinderen.
Om 9:30 uur zal de opening zijn, waarbij ook de pers van harte welkom is. Vervolgens zullen de kinderen in blokken van 45 minuten 3 sportonderdelen langsgaan, waarna de sportdag om 13:00 uur is afgelopen. Bijna alle onderdelen zullen door Dordtse sportaanbieders worden gegeven. Tevens zal er een TeamNL rolstoelbasketballer zijn. En Lucinda Brand zal o.a. ook bij de opening zijn!
NB voor de pers, alle kinderen met rode polsbandjes niet op de foto! Vragen? T.verbaas@dordrecht.nl / 078-7704388

Hoi, ik ben Iris van Wingerden-Pruysen en binnen Dordt Sport ben ik het aanspreekpunt op het gebied van uniek sporten. Ons doel? Zoveel mogelijk kinderen en volwassenen in beweging krijgen, met of zonder hulp(middelen).

Uniek Sporten

Advies nodig? Proefles bij een sportaanbieder aanvragen? Samen naar een proefles? Mist er iets? Laat hier een berichtje achter en ik neem contact met je op.