Train De Trainer

Wat leuk dat je op het punt staat jezelf als trainer op te geven voor de ApeXa Microtraining!

De training vindt ergens in Dordrecht plaats, de exacte locatie maken we later bekend. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM en het NOC*NSF om verantwoord training te geven. Zo kunnen er aan een trainingsavond maximaal 25 personen deelnemen. Wij hopen dat de trainingsteams bestaan uit trainers van verschillende verengingen. Om die reden vragen we jou om er voor te zorgen dat de vereniging op verschillende trainingsavonden vertegenwoordigd is.

Aanmelden kan via het onderstaand formulier. Een week voor de start van de training ontvang je een mail met daarin de informatie die je nodig hebt. Hieronder lees je alvast meer over de inhoud van de training.

 

ApeXa Microtraining: Florerende Kinderen via Bevlogen Begeleiders

Voor ApeXa Training & Coaching is het positieve sportklimaat dé absolute kernwaarde in de ontwikkeling van sportende kinderen!

ApeXa heeft een unieke methode om kennis en vaardigheden op het gebied van positieve training en coaching bij kinderen naar een hoger plan te tillen. In de training staan drie leerdoelen centraal. Deze worden elk in tien leerstappen aangeboden, de zogenaamde micro’s. Op zeer compacte en actieve wijze dragen de trainers, de kennis in een face 2 face training van ca. 3 uur over. Hierna krijgen de deelnemers 30 dagen lang toegang tot een online omgeving waarin ze de geleerde kennis kunnen borgen, elkaar kunnen uitdagen en via een chatfunctie kunnen discussiëren.

De drie leerdoelen in de training zijn:

  • Het KIND – 10 mentale competenties om als kind te floreren
  • Jij als TRAINER – 10 handvatten voor een succesvolle training
  • Jij als COACH  – 10 eigenschappen van de bevlogen positieve leider

In deze korte video zie je de uitgangspunten van deze training.

 

 

Train de trainer

Geef je op voor de ApeXa Microtraining: Florerende Kinderen via Bevlogen Begeleiders