Wandelen in Verbondenheid

Ouderen, Volwassenen Wandelen

Mensen letterlijk en figuurlijk in beweging brengen is een van de doelen die Wandelen in Verbondenheid wil bereiken.

Wilt u er vaker op uit in de natuur, maar vindt u het moeilijk om die stap ook echt te zetten? Of wandelt u graag, maar hebt u niet altijd zin om er alleen op uit te gaan? Dan is Wandelen in Verbondenheid iets voor U! Wandelen in Verbondenheid is een laagdrempelige en vrijblijvende manier om samen met andere mensen te wandelen.

Wandelen in niet alleen goed voor het lichaam maar brengt ook de geest tot rust wat uiteindelijk voor meer ontspanning zorgt.

De wandeling zoals wij die voor ogen hebben is in de natuur, niet al te lang en kan in eigen tempo gelopen worden. Het is geen prestatieloop/wandeling. Tijdens deze ontspannen wandeling is het onderling contact makkelijker te leggen, maar… niets is verplicht. Zelfs in stilte meelopen met de groep is al de eerste stap om in beweging te komen.

Deelname is vrijblijvend en dat betekent dat u zich niet hoeft op te geven en u hoeft ook niet te melden als u eens een keer niet mee gaat. Verder is deelname aan de wandeling zelf gratis. Wilt u meedoen aan de nazit (nog even met elkaar iets drinken) dan is dat wel op eigen kosten.

Elke eerste zondag van de maand vanaf 13.30 uur in de omgeving van Dordrecht.

Meer info op wandeleninverbondenheid.nl

Delen