Luuk Sportief

Het platform Luuk Sportief biedt de mogelijkheid voor basisschoolkinderen de mogelijkheid om te ontdekken welke sport ze echt leuk vinden. 

Kinderen kunnen diverse sporten gratis gaan uitproberen en ontdekken waar hun talenten liggen. Of ze willen gaan dansen, hockeyen, bolderen of kickboksen, ze kunnen het allemaal proberen. Het gratis sportaanbod is nu overzichtelijk gebundeld op ‘Luuk Sport in Dordt’, hét on- en offline sportplatform voor schoolkinderen in Dordrecht. Zo is de drempel lager voor kinderen om zich aan te melden voor een proefles. 

Vrijblijvend 

Alle Dordtse basisschoolkinderen krijgen aan het begin van het schooljaar een boekje met het gratis proefaanbod. Kinderen kunnen zich op de website gratis inschrijven en kennismaken met verschillende sportsoorten, zonder meteen lid te hoeven worden. De introductielessen zijn een leuke manier om diverse sporten uit te proberen. Zo kiezen kinderen een sport die bij ze past. 

Het gebruik van de website is eenvoudig. Via het zoekveld ‘inschrijven activiteit’ kun je zien welke activiteiten er zijn en filteren op bijvoorbeeld soort activiteit, dag, wijk. Dat maakt gericht zoeken heel makkelijk. 

Hoe de kinderen zich kunnen aanmelden lees je in het boekje. Link naar boekje of kijk op de website voor meer informatie. 

Veel plezier en succes met kiezen! 

Cultuur
Sinds september 2022 hebben we een nieuwe samenwerking met cultuuraanbieders in Dordrecht. Cultuuraanbieders kunnen nu ook hun aanbod kwijt op de website onder de noemer Luuk Creatief. Zo kunnen kinderen niet alleen het sportaanbod vinden, maar ook het creatieve aanbod dat Dordrecht te bieden heeft.

Met Luuk Sportief en Luuk Creatief kunnen basisschoolkinderen kennismaken met verschillende sportieve en creatieve activiteiten, zonder meteen lid te moeten worden. Dordt Sport wil de jeugd stimuleren om actief met sport bezig te zijn, want sporten en bewegen is erg belangrijk! Dit kunnen we niet vaak genoeg benadrukken.

Naast Luuk Sportief hebben we nog meer (gratis) sportaanbod voor basisschoolkinderen.  

Klik voor meer informatie: 

  • Schoolsport 
  • Uniek Sporten