Kleuter4daagse

Tijdens de Kleuter4daagse gaan kinderen van 4 tot 6 jaar vier dagen op pad. Dat doen zij tijdens de Dordtse Sportweek van maandag 23 t/m donderdag 26 september 2024.

Dordrecht heeft dit jaar een Dordste sportweek en hier maken we dan ook een groot evenement van voor alle leeftijden, waaronder de jongste doelgroep. Vorig jaar was het een groot succes met de eerste editie van de peuter4daagse, waardoor dit jaar nu ook de eerste editie van de kleuter4daagse gaat plaatsvinden! Tijdens de Kleuter4daagse gaan kinderen met hun klas vier dagen minimaal een kwartier op pad. Dit doen zij tijdens de schooluren. De leerkracht maakt dan met de kinderen een wandeling langs een zelf uitgezette route. Daarnaast kan er in de klas extra aandacht aan bewegen worden gegeven, door erover te praten in het kringgesprek, kleurplaten of vlaggen te knutselen etc. Na afloop van de vier dagen wandelen ontvangen de kinderen een vrolijke, officiƫle medaille als beloning.

Een impressie van hoe de peuter4daagse er vorig jaar uitzag? Bekijk dan dit filmpje: Schapenkopjes in beweging – de magie van de motorische ontwikkeling

Meer informatie over hoe de organisatie er precies uitziet? Klik dan hier op het Stappenplan organisatie kleuter4daagse.

Vragen? Sportcoach Jongste Jeugd 0-6 jaar: Simone Schot / telefoonnummer: 06-14249696 / mailadres: s.schot@dordrecht.nl

Inschrijven Kleuter4daagse

Hieronder kunt u uw school aanmelden voor de Kleuter4daagse.

Naam contactpersoon(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Heeft u nog vragen?