Dordt Sportverkiezing 2020

Vanwege het coronavirus en de daarbij horende maatregelen hebben veel sporters en teams hun sport in 2020 niet of niet optimaal kunnen beoefenen. Om die reden heeft de gemeente Dordrecht in samenspraak met de jury en werkgroep besloten in 2020 GEEN sportprijzen uit te reiken. De prestaties van 2020 worden meegenomen naar 2021.

 

 

Sporters aanmelden

Iedereen (dus ook jij!) kan sporters aandragen voor nominatie. Ben jij of ken jij iemand die een bijzondere of unieke sportprestatie heeft geleverd? Individueel, of in teamverband? En ook nog passend binnen deze verruimde criteria? Dan horen wij dat graag via onderstaand e-mail adres!

 

Waarom de Dordt Sportverkiezing?

De Dordt Sportverkiezing is de manier om te laten zien dat de stad trots is op haar sporters en prachtige prestaties in top- én breedtesport. Het is een feestelijke avond waarbij de sporters centraal staan en waar sporters, bestuurders en beleidsbepalers elkaar ontmoeten. Tijdens de avond worden uit de genomineerden de beste sportman, sportvrouw, sport­ploeg, jeugdploeg en het sporttalent van Dordrecht over het sportjaar 2019 verkozen. Zij ontvangen een prijs.

De Dordt Sportverkiezing wordt georganiseerd door gemeente Dordrecht (team Sport) in samenwerking met een werkgroep uit de stad.

Voor vragen of om sporters aan te melden kunt u contact opnemen met team Sport van de gemeente Dordrecht via dit e-mailadres.