Uitnodiging World Cup Shorttrack- 16 februari (VIP1)

Goedemiddag,

Dordrecht is in 2020 wederom trotse gastheer van een internationaal topsportevenement: de ISU World Cup Shorttrack, van 14 tot en met 16 februari in Sportboulevard Dordrecht. Hiermee ontvangt stad Dordrecht voor de zesde keer een aansprekend internationaal shorttrackevenement. U bent van harte uitgenodigd het evenement mee te beleven!

Na het succes van het uitverkochte EK Shorttrack in 2019, racen de Nederlandse shorttrackers in 2020 opnieuw voorbij voor de ogen van het thuispubliek. Niet alleen teamNL kijkt uit naar dit evenement in Dordrecht, ook voor internationale rijders is de World Cup in Nederland een hoogtepunt van het seizoen. Met uitzinnig publiek, show en entertainment rond de races, is het een uniek evenement op de internationale shorttrackkalender.

Graag nodigen we u uit om op zondag 16 februari a.s. onder het genot van een hapje en een drankje te genieten van topsport & entertainment vanuit de VIP-Lounge van het ijsstadion. De wedstrijden worden tussen +/- 13.00 en 17.00 uur verreden, uiteraard kunt u zelf uw aankomst- en eindtijd bepalen.

Bevestig uw aanwezigheid vóór 25 januari a.s. via onderstaand webformulier.

In onze bevestiging (uiterlijk een week voor het evenement) ontvangt u alle informatie over parkeren en uitgifte van de toegangskaart.

Wij kijken er met veel plezier naar uit u tijdens de World Cup Shorttrack te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,
Marco Stam (Wethouder Sport)
Lia Paasse (Projectleider lokaal World Cup Shorttrack 2020)