Uitnodiging World Cup Shorttrack – 14 februari (sportregie)

Goedemiddag,

In het jaar dat Dordrecht 800 jaar stadsrechten viert is ‘onze’ stad wederom trotse gastheer van een internationaal topsportevenement: de ISU World Cup Shorttrack. Van 14 tot en met 16 februari in Sportboulevard Dordrecht. Hiermee ontvangt Dordrecht voor de zesde keer een aansprekend internationaal shorttrackevenement.

Met het oog op onze samenwerking in 2020 zouden we graag op een leuke en sportieve manier het jaar inluiden. Graag nodigen we u uit om op vrijdag 14 februari a.s. te genieten van topsport in het ijsstadion. We verzamelen om 17.00 uur in de entreehal van de Sportboulevard en gaan vanuit hier gezamenlijk het ijsstadion in. Het wedstrijdprogramma duurt tot 19.30 uur waarna we in de horeca onder het genot van een hapje en drankje na kunnen praten.

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk. Alle plekken zijn vergeven. We hebben slechts een beperkt aantal kaarten te vergeven, wees er daarom snel bij (vol=vol). Via onderstaand webformulier kunt u tot 25 januari uw kaart reserveren, wie het eerst komt wie het eerst maalt.

Wij kijken er met veel plezier naar uit u tijdens de World Cup Shorttrack te mogen begroeten.

Wij kijken ernaar uit u tijdens de World Cup Shorttrack te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,

Maartje Vissers, Patrick van der Zouwen
(Sportregisseurs van team Sport gemeente Dordrecht)