Uitnodiging World Cup Shorttrack- 15 februari (Sportraad)

Goedemiddag,

In het jaar dat Dordrecht 800 jaar stadsrechten viert is ‘onze’ stad wederom trotse gastheer van een internationaal topsportevenement: de ISU World Cup Shorttrack. Van 14 tot en met 16 februari in Sportboulevard Dordrecht. Hiermee ontvangt Dordrecht voor de zesde keer een aansprekend internationaal shorttrackevenement. We nodigen de leden van de Sportraad van harte uit dit evenement mee te beleven!

Na het succes van het uitverkochte EK Shorttrack in 2019, racen de Nederlandse shorttrackers in 2020 opnieuw voorbij voor de ogen van het thuispubliek. Niet alleen teamNL kijkt uit naar dit evenement in Dordrecht, ook voor internationale rijders is de World Cup in Nederland een hoogtepunt van het seizoen. Met uitzinnig publiek, show en entertainment rond de races, is het een uniek evenement op de internationale shorttrackkalender.

Graag nodigen we u uit voor het wedstrijdprogramma op zaterdag 15 februari. Op de tribune van het ijsstadion kunt u genieten van topsport & entertainment. De wedstrijden worden tussen +/- 13.00 en 17.30 uur verreden, uiteraard kunt u zelf uw aankomst- en eindtijd bepalen.

Bevestig uw aanwezigheid vóór 8 januari a.s. via onderstaand webformulier. Uiterlijk een week voor het evenement ontvangt u alle informatie over parkeren en uitgifte van de toegangskaarten.

Wij kijken ernaar uit u tijdens de World Cup Shorttrack te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,

Marco Stam (Wethouder Sport)
Lia Paasse (Projectleider lokaal World Cup Shorttrack 2020)