Uitnodiging World Cup Shorttrack – 27 november 2021 (Gemeenteraad)

Goedemiddag,

Voor alweer de achtste keer is de Sportboulevard dit najaar het toneel van een internationaal shorttrackevenement. Van 25 tot en met 28 november is de World Cup Shorttrack 2021.

Mede namens wethouder Marco Stam nodigen wij de fracties van de Dordtse gemeenteraad van harte uit het evenement mee te beleven op zaterdag 27 november. Per fractie kunnen we twee tribunekaarten verstrekken.

Op de tribune van het ijsstadion kunt u genieten van topsport & entertainment. De wedstrijden worden tussen +/- 13.00 en 17.30 uur verreden, uiteraard kunt u zelf uw aankomst- en eindtijd bepalen.

 

 

Bevestig uw aanwezigheid vóór 15 november a.s. via onderstaand webformulier. Uiterlijk een week voor het evenement ontvangt u van ons alle informatie over parkeren en uitgifte van de toegangskaarten.

Covid-19
We houden ons tijdens dit evenement aan de (huidige) gestelde maatregelen en voorwaarden voor het organiseren van evenementen. Op dit moment dient u een coronatoegangsbewijs en een geldig ID-bewijs te laten scannen (scanner kleurt groen) om toegang te krijgen tot dit evenement.

 

Wij kijken ernaar uit u tijdens de World Cup Shorttrack te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,

Marco Stam (Wethouder Sport)
Lia Paasse (Projectleider lokaal World Cup Shorttrack)