Uitnodiging EK Shorttrack – 12 januari 2019 (Gemeenteraad)

Dordrecht is voor de 5e keer hosting city van een internationaal shorttrackevenement. Van 11 t/m 13 januari 2019 wordt in de Sportboulevard de ISU EK Shorttrack verreden. Het evenement is compleet uitverkocht, maar u kunt er nog bij zijn!

Graag nodigen we twee leden per fractie uit voor het Dordt Sport inhoudelijk programma op zaterdag 12 januari a.s. Samen met u willen we discussiëren over een lokaal Sportakkoord voor Dordrecht en hiervoor de eerste piketpalen slaan. Na het inhoudelijke programma kunt u op de tribune genieten van topsport & entertainment in het ijsstadion.

Programma:
12:45 – 14:15 uur       Inhoudelijk programma met o.a. een presentatie van Annelies Pleyte, directeur Sport bij het ministerie van VWS. Tijdens het programma wordt een lunch verzorgd
14:30 – 18:00 uur     Shorttrackwedstrijden kijken. Het wedstrijdprogramma eindigt om 18:00 uur, uiteraard kunt u zelf uw eindtijd bepalen.

Bevestig vóór 20 december uw aanwezigheid via onderstaand webformulier. [EDIT: Aanmelden is niet meer mogelijk.]

Wij kijken ernaar uit u tijdens het EK Shorttrack te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,

Marco Stam (Wethouder Sport)
Carola Blokland (Projectleider EK Shorttrack 2019)

Dordtsport.nl gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden en om je van relevante advertenties te voorzien. Bekijk onze privacyverklaring.