Uitnodiging EK Shorttrack in Dordrecht – 12 & 13 januari (College)

Dordrecht is voor de 5e keer hosting city van een internationaal shorttrackevenement. Van 11 t/m 13 januari 2019 wordt in de Sportboulevard de ISU EK Shorttrack verreden. Het evenement is compleet uitverkocht, maar u kunt er nog bij zijn!

Graag nodigen we u, en één introducé, uit voor het Dordt Sport genodigdenprogramma op zaterdag 12 januari a.s. Samen met u willen we discussiëren over een lokaal Sportakkoord voor Dordrecht en hiervoor de eerste piketpalen slaan. Na het inhoudelijke programma kunt u onder het genot van een hapje en een drankje napraten en genieten van topsport & entertainment vanuit de VIP-Lounge van het ijsstadion.

Programma:
12:45 – 14:15 uur       Inhoudelijk programma met o.a. een presentatie van Annelies Pleyte, directeur Sport bij het ministerie van VWS. Tijdens het programma wordt een lunch verzorgd
14:30 – 18:00 uur     Shorttrackwedstrijden kijken (VIP Lounge) uw eventuele introducé kan hierbij aansluiten. Het wedstrijdprogramma eindigt om 18:00 uur, uiteraard kunt u zelf uw eindtijd bepalen.

Ook nodigen we u van harte uit om op zondag 13 januari van 14.30-18.00 uur samen met een introducé het finaleprogramma van het EK bij te wonen in de VIP Lounge.

Bevestig vóór 20 december uw aanwezigheid via onderstaand webformulier. [EDIT: Aanmelden is niet meer mogelijk.]

 

Wij kijken ernaar uit u tijdens het EK Shorttrack te mogen begroeten.

 

Met vriendelijke groet,

Marco Stam (Wethouder Sport)
Carola Blokland (Projectleider EK Shorttrack 2019)

Dordtsport.nl gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden en om je van relevante advertenties te voorzien. Bekijk onze privacyverklaring.