Uitnodiging EK Shorttrack in Dordrecht – 12 & 13 januari (College)

Dordrecht is voor de 5e keer hosting city van een internationaal shorttrackevenement. Van 11 t/m 13 januari 2019 wordt in de Sportboulevard de ISU EK Shorttrack verreden. Het evenement is compleet uitverkocht, maar u kunt er nog bij zijn!

Graag nodigen we u, en één introducé, uit voor het Dordt Sport genodigdenprogramma op zaterdag 12 januari a.s. Samen met u willen we discussiëren over een lokaal Sportakkoord voor Dordrecht en hiervoor de eerste piketpalen slaan. Na het inhoudelijke programma kunt u onder het genot van een hapje en een drankje napraten en genieten van topsport & entertainment vanuit de VIP-Lounge van het ijsstadion.

Programma:
12:45 – 14:15 uur       Inhoudelijk programma met o.a. een presentatie van Annelies Pleyte, directeur Sport bij het ministerie van VWS. Tijdens het programma wordt een lunch verzorgd
14:30 – 18:00 uur     Shorttrackwedstrijden kijken (VIP Lounge) uw eventuele introducé kan hierbij aansluiten. Het wedstrijdprogramma eindigt om 18:00 uur, uiteraard kunt u zelf uw eindtijd bepalen.

Ook nodigen we u van harte uit om op zondag 13 januari van 14.30-18.00 uur samen met een introducé het finaleprogramma van het EK bij te wonen in de VIP Lounge.

Bevestig vóór 20 december uw aanwezigheid via onderstaand webformulier. [EDIT: Aanmelden is niet meer mogelijk.]

 

Wij kijken ernaar uit u tijdens het EK Shorttrack te mogen begroeten.

 

Met vriendelijke groet,

Marco Stam (Wethouder Sport)
Carola Blokland (Projectleider EK Shorttrack 2019)