Uitnodiging World Cup Shorttrack – 14 februari (Talenten)

Beste talenten, ouders, coaches en partners,

In het jaar dat Dordrecht 800 jaar stadsrechten viert is ‘onze’ stad wederom trotse gastheer van een internationaal topsportevenement: de ISU World Cup Shorttrack. Van 14 tot en met 16 februari in Sportboulevard Dordrecht. Hiermee ontvangt Dordrecht voor de zesde keer een aansprekend internationaal shorttrackevenement. Jullie kunnen erbij zijn op vrijdag 14 februari!

Niet alleen teamNL kijkt uit naar dit evenement in Dordrecht, ook voor internationale rijders is de World Cup in Nederland een hoogtepunt van het seizoen. Met uitzinnig publiek, show en entertainment rond de races, is het een uniek evenement op de internationale shorttrackkalender. De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft weer een groot spektakel te worden.

Voorlopig programma:
16.30 uur   Inloop
17.00 uur   Start inspirerende lezing
18.00 uur   Wedstrijden kijken, dit kan op eigen gelegenheid

Een talent kan maximaal één ouder/verzorger meenemen. De kaarten worden bij de lezing uitgereikt. Let op: er zijn slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar, wie het eerst komt, wie het eerst maalt (Op = Op)!

Aanmelden kan tot 30 januari door het webformulier hieronder in te vullen. Uiterlijk een week voor het evenement sturen we jullie alle informatie over locatie en de exacte begintijd.

Wij kijken er met veel plezier naar uit jullie tijdens de World Cup Shorttrack te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,

Team Sport gemeente Dordrecht

Aanmelden World Cup Shorttrack - Talenten

  • (dit laatste invulveld is alleen bestemd voor de talenten die met ouder/verzorger komen)