Dordt Sportverkiezing – aandragen sporters

Wie worden er Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Sportploeg junioren, Sporttalent en Cluppie van Dordrecht 2019? Jij kunt het mede bepalen! Op 11 december 2019 worden de jaarlijkse Sportprijzen van Dordrecht uitgereikt.

Nieuw is niet alleen de naar voren gehaalde datum, maar ook de verruimde criteria en de extra categorieën waarin verkozen wordt. Meer Dordtenaren maken hiermee dus kans op een sportieve titel. Iedereen (dus ook jij!) kan tot 4 november sporters aandragen voor nominatie.

 

Sporters aanmelden

Ben jij of ken jij iemand die een bijzondere of unieke sportprestatie heeft geleverd? Individueel, of in teamverband? En ook nog passend binnen deze verruimde criteria? Dan horen wij dat graag! Aanmelden van sporters en teams is niet meer mogelijk.

Zijn er bijzondere en unieke prestaties na 4 november 2019 behaald? Neem dan contact met ons op. Prestaties die na 1 december 2019 zijn behaald worden meegenomen in de uitreiking van het volgende jaar.

Waarom de Dordt Sportverkiezing?

De Dordt Sportverkiezing is de manier om te laten zien dat de stad trots is op haar sporters en prachtige prestaties in top- én breedtesport. Het is een feestelijke avond waarbij de sporters centraal staan en waar sporters, bestuurders en beleidsbepalers elkaar ontmoeten. Tijdens de avond worden uit de genomineerden de beste sportman, sportvrouw, sport­ploeg, jeugdploeg en het sporttalent van Dordrecht over het sportjaar 2019 verkozen. Zij ontvangen een prijs.

De Dordt Sportverkiezing wordt georganiseerd door gemeente Dordrecht (team Sport) in samenwerking met een werkgroep uit de stad.

Voor vragen kunt u contact opnemen met team sport van de gemeente Dordrecht via dit e-mailadres.