Topprestatie Skiselectie Drechtsteden

Topprestatie Skiselectie Drechtsteden
Dordrecht - Op 18 november werden de eerste 2 wedstrijden van de Kids Cup gehouden op de borstelbaan in Oss. Skiselectie Drechtsteden nam deel met 5 deelnemers, waarbij alle deelnemers voor beide wedstrijden in de prijzen vielen en ze allemaal ook minimaal 1 keer op het podium hebben gestaan!

De Kids Cup is een serie van 6 wedstrijden op 3 verschillende borstelskibanen voor kinderen in de categorieën aspiranten en scholieren. Per wedstrijd worden hierbij 2 verschillende slaloms geskied. De aspiranten skiën hierbij door korte paaltjes (stubbies) en de scholieren door de lange palen. Skiselectie Drechtsteden nam deel met 5 deelnemers, waarbij alle deelnemers voor beide wedstrijden in de prijzen vielen en ze allemaal ook minimaal 1 keer op het podium hebben gestaan!
Indy Reitzema (scholieren-1) en Brian Plaisier (aspiranten-2) werden beiden zowel 3e als 4e. De dames hadden 2 keer hetzelfde blauwe (club-)podium: Anne-Sophie Nijp werd 2 keer 3e, Kyra Klok 2 keer 2e en Nienke Dost 2 keer 1e. Sanne Bouwman maakte deze dag haar debuut als coach, zij is tevens trainer van deze kanjers. De volgende 2 wedstrijden zullen later in het seizoen worden gehouden in Bergen met de finale in Hoofddorp.

(Foto van links naar rechts: Indy, Nienke, Kyra, Brian, Anne-Sophie, onder Sanne)


Om reacties te lezen en / of plaatsen dient u eerst onze cookies te accepteren. Klik hier om onze cookies te accepteren.