Mooie prestaties en podiumplaatsen kunstrijdsters in Nijmegen

Mooie prestaties en podiumplaatsen kunstrijdsters in Nijmegen
Zondag 26 november werd in Nijmegen de Nationale Bokalenwedstrijd verreden waarmee de rijdsters zich kunnen kwalificeren voor deelname aan de finale Bokalenwedstrijd.

De rijdsters van Kunstrijvereniging  wisten mooie prestaties neer te zetten .

In de categorie Pre Basic Novice B dames reed  de 17e jarige Denise Zegelaar  uit Papendrecht een prachtige kür met 2 Axels en met haar puntentotaal van 18,13 werd zij 12e in een grote groep van 28 rijdsters.
Rosalie Lips (17) uit Etten-Leur eindigde op de 15e plaats  met 17,16 punten en reed in Nijmegen een PB  

1e plaats Maya van Mensvoort
In de categorie Basic Novice  B dames  en een veld van 19 rijdsters   reed  Maya van Mensvoort (14) uit Breda een prachtige kür. Met het behaalde puntentotaal van  29,71 eindigde zij op een zeer verdiende 1e plaats.
Dordtse Sanne Haanstra (16) behaalde de 6e plaats met 22,05 punten en Melody Kestens (14) uit  Rotterdam behaalde een mooie 12e plaats met 18,37 punten.

2e plaats Jente Rommens
In de categorie Advanced Novice B dames wist de 15-jarige Jente Rommens uit Etten  Leur met  32,83 punten op de 2e plaats van het podium te eindigen.

Coaches Nicole Goossens en Monique Koops konden  met hun rijdsters op een geslaagde wedstrijd terug kijken.

Foto gallery


Om reacties te lezen en / of plaatsen dient u eerst onze cookies te accepteren. Klik hier om onze cookies te accepteren.