Mooie plaatsen voor Sparta RG op NK B-lijn

Mooie plaatsen voor Sparta RG op NK B-lijn
Op 10 juni vond het NK ritmische gymnastiek B-lijn plaats in eigen huis. Sparta organiseerde dit weekend maar liefst twee wedstrijden waarvan 1 het NK B-lijn was. Er stonden gelukkig ook veel meisjes van Sparta zelf op dit NK.

Bij de pre-junioren deed Amber van der Ploeg mee. Zij werd netjes 10e van de 12 finalisten op haar eerste NK. Bij de junioren deed Sanne de Klerk mee. Sanne behaalde een direct finaleplaats in de voorrondes en dus werd het een spannende wedstrijd. Het was een sterk veld en helaas gooide Sanne haar hoepel buiten de vloer. Toch kwam zij nog op een nette 7e plaats uit van de 12 finalisten.

Bij de senioren had Sparta maar liefst twee deelneemsters. Jaimy van Dongen en Nikita Bouman deden voor een tweede jaar achtereenvolgend mee aan het NK. Zij werden na een spannende wedstrijd keurig 7e en 8e van de 12 finalisten. Sparta kan terug kijken op een geslaagd NK.  


Om reacties te lezen en / of plaatsen dient u eerst onze cookies te accepteren. Klik hier om onze cookies te accepteren.

Gerelateerd nieuws