Kunstrijvereniging De Drechtsteden doet mee met AH Sportactie

Kunstrijvereniging De Drechtsteden doet mee met AH Sportactie
Dordrecht  Vanaf 9 september zijn klanten van de Albert Heijn met een volle spaarkaart bij Kunstrijvereniging De Drechtsteden  (DDD) welkom om de sport te vinden die bij hen past. Tijdens de Nationale Sportweek en de AH Sportactie kunnen kinderen (vanaf 4 jaar en  volwassenen (op vrijdagochtend) een proefles volgen en kennis maken met de lessen kunstschaatsen.

Voor de Dordtse Kunstrijvereniging zijn zowel de Nationale Sportweek de AH Sportactie een mooie kans om hun sportactiviteiten in de spotlights te zetten en mensen te laten ervaren welke sport bij hen past.
Bij DDD kunnen spaarders kennismaken met de schaatslessen Zo hopen we meer leden te verwelkomen op onze sportclub.
Meld je aan voor de lessen via de AH Sportactie en je kunt 5x  meedoen met een proefles van een half uur of eventueel 2x een les van een uur mee doen.
Schaatsen huren is mogelijk bij de vereniging en kost € 2,50 voor een halfuur en € 5,00 voor een uur.
Na deze proeflessen kunnen de lessen wekelijks gevolgd worden en word je lid van de vereniging.

AH Sportactie

Met de AH Sportactie kunnen klanten 3 weken lang bij alle 900 AH winkels in Nederland vanaf 4 september per spaarkaart sparen voor 5 keer gratis sporten naar keuze. Sporten kan tot en met 3 december (14 weken). Met een volle spaarkaart krijgen klanten t/m 1 oktober bij de kassa een actiecode waarmee ze via de website www.ahsportactie.nl  op zoek gaan naar sportactiviteiten die in hun buurt worden aangeboden en kunnen reserveren.

Proef- en snuffellessen

Natuurlijk is het ook mogelijk om zonder spaaractie mee te doen met een gratis proefles of snuffellessen.
Aanmeldingsformulieren en informatie kunt u vinden op www.ddd-kunstrijden.nl

Snelcursus schaatsen

In de komende herfstavakantie staat de snelcursus geprogrammeerd. 
De cursus wordt gegeven van maandag 16 t/m 18 oktober 2017 van 9.00-10.30 uur op de ijsbaan in de Sportboulevard, Fanny Blankers Koenweg 10, Dordrecht.
In de cursus leer je de verschillende basisvaardigheden van het schaatsen en de eerste beginselen van het kunstrijden.

 

 

Foto gallery


Om reacties te lezen en / of plaatsen dient u eerst onze cookies te accepteren. Klik hier om onze cookies te accepteren.