Kracht van Sport-bijeenkomst

Kracht van Sport-bijeenkomst
Op woensdag 22 november vindt op verzoek van de stad een stedelijke bijeenkomst rondom de kracht van sport plaats. U bent van harte uitgenodigd!

De bijeenkomst is bedoeld voor sportaanbieders, maatschappelijke organisaties, gemeente, sportraad, onderwijs, ondernemers en burgers. Om te ontmoeten, te inspireren, te verbinden en samen te werken aan de kracht van sport in Dordrecht. De stad heeft de inhoud bepaald en dus het programma gevuld.

Opening door meervoudig Wereld- en Europeeskampioen atletiek
De avond wordt geopend door voormalig Nederlands atlete Nelli Cooman, meervoudig Wereld- en Europeeskampioen. Nelli Cooman is erevoorzitter van de Nelli Cooman Games, een evenement met als doel: het stimuleren van jeugd en mensen met een beperking om door middel van sport het beste uit jezelf te halen. Tevens houdt ze zich momenteel bezig met het promoten en stimuleren van deelname aan sport. In haar verhaal gaat ze naast haar eigen verhaal ook in op de kracht van samenwerken en verbinden.

Programma:
19.00u – 19.30u Ontvangst
19.30u – 20.00u Warming Up: plenaire opening door Nelli Cooman
20.00u – 20.35u Eerste helft: ronde 1 sparringsessies
20.35u – 20.55u Rust
20.55u – 21.30u Tweede helft: ronde 2 sparringsessies
21.30u – 22.30u Derde helft: netwerkborrel

Locatie:
Sportboulevard Dordrecht, Fanny Blankers-Koenweg 10, Dordrecht

U bent van harte welkom! Inspireer of laat u inspireren en zorg ervoor dat u en ook anderen naar huis gaan met een rugzak vol ideeën en mogelijkheden!

Meld u hier aan voor deze bijeenkomst.


Om reacties te lezen en / of plaatsen dient u eerst onze cookies te accepteren. Klik hier om onze cookies te accepteren.