Dag 4 fietsvierdaagse: Een tropische verrassing

Dag 4 fietsvierdaagse: Een tropische verrassing
De derde fietsvierdaagse van ‘Rond Uit Dordrecht’ vond vorige week van 2 t/m 5 juni plaats. Stichting Rond Uit Dordrecht heeft met dit evenement de bekendheid met de regio Drechtsteden vergroot bij 200-250 deelnemers. Lees hieronder het verslag van dag 4 (vrijdag 5 juni).

Afgelopen vrijdag was het al weer de laatste dag van de fietsvierdaagse. Voor het eerst kon er een route door de Biesbosch worden gereden; vorig jaar en het jaar daarvoor lukte dat niet vanwege talrijke wegwerkzaamheden.

Vrijdag was het zeer warm, in Zuid-Holland en Noord-Brabant zelfs tropisch; de Biesbosch was voor de fietsers dan ook een tropische verrassing! Vroeg in de ochtend werd er bij de pont naar Sliedrecht een waterpunt ingericht. Daar werden flesjes water en koeken uitgedeeld. Iedereen deed het rustig aan, de sfeer was prima, er kwamen alleen maar positieve reacties.

De KNMI gaf een waarschuwing voor extreem weer: zware onweersbuien met hagel en lokaal veel neerslag. Maar de onweersbuien kwamen pas rond 18:00 uur het land binnen, waardoor de laatste binnenkomers er geen last van hadden. Die kwamen rond 17:00 uur binnen.

Al met al was de fietsvierdaagse met 228 deelnemers weer een succes. Met een sleutelhanger als aandenken namen de deelnemers afscheid van ‘Rond Uit Dordrecht’ 2015. Op naar de fietsvierdaagse van volgend jaar!

Lees voor een leuke sfeerimpressie ook het verslag van dag1, dag2 en dag3 en bekijk de fotowedstrijd op de website van Rond Uit Dordrecht. Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige activiteiten? Volg Rond Uit Dordrecht via Facebook en Twitter

Foto gallery


Om reacties te lezen en / of plaatsen dient u eerst onze cookies te accepteren. Klik hier om onze cookies te accepteren.