Dag 1 Fietsvierdaagse: Stormachtig maar mooi begin

Dag 1 Fietsvierdaagse: Stormachtig maar mooi begin
De derde fietsvierdaagse van ‘Rond Uit Dordrecht’ vindt van 2 t/m 5 juni plaats en is volop aan de gang. Stichting Rond Uit Dordrecht wil met dit evenement de bekendheid met de regio Drechtsteden vergroten. Lees hieronder het verslag van dag 1 (dinsdag 2 juni).

Ondanks de regen en de harde wind op dinsdagochtend meldden de deelnemers aan de derde Fietsvierdaagse ‘Rond Uit Dordrecht’ zich vanaf 9:00 uur bij de startlocatie, het Riwal Hoogwerkers Stadion, om hun eerste route van de Fietsvierdaagse af te leggen. De deelnemers konden kiezen voor een route van 30, 50 of 80 km. Met enthousiasme en vol goede moed gingen de fietsers van start. Rond 10:00 uur werd het droog. De afwisselende route voerde de fietsers onder andere naar de molens van Kinderdijk, het museum Huis van Zessen, het natuurgebied ‘De Donk’ en door diverse dorpen in de Alblasserwaard.

Om ongeveer 13:00 uur kwamen de eerste deelnemers weer terug. Verwaaid en sommigen met rode gezichten van inspanning. “Een hele mooie route, maar veel wind!” was een veelgehoorde reactie van de teruggekomen deelnemers.

Lees voor een leuke sfeerimpressie ook het verslag van dag2, dag3 en dag4 en bekijk de fotowedstrijd op de website van Rond Uit Dordrecht. Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige activiteiten? Volg Rond Uit Dordrecht via Facebook en Twitter.

Interview RTV Dordrecht: Fietsvierdaagse gestart

Foto gallery


Om reacties te lezen en / of plaatsen dient u eerst onze cookies te accepteren. Klik hier om onze cookies te accepteren.