Sportiefste school van Dordrecht 2018-2019

Sport en onderwijs zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. School is de plek bij uitstek een belangrijke plek voor jeugd om kennis te maken met sport en te ‘leren’ genieten van sport. Sport kan op heel veel verschillende manieren omarmd worden. Om dit te stimuleren is de titel ‘Sportiefste school van Dordrecht’ in het leven geroepen. Scholen kunnen meedingen door zelf sportieve activiteiten aan te dragen. Doet uw school ook mee?

Een sportief ingericht schoolplein, deelname aan één of meerdere schoolsportevents en/of een sportief project in de wijk, een actieve oudersportcommissie, sportieve invulling van pauzemomenten, beweegfaciliteiten in de schoolgangen, teams ingeschreven voor een sportief stadsevenement, invulling bewegingsonderwijs, een topsportevenement bijgewoond , energizers tijdens de lessen of … Stuk voor stuk mooie voorbeelden van hoe een school bezig kan zijn met sport.

Op welke manieren is uw school bezig met sport? Laat het ons weten via het formulier hieronder. Dit kan gedurende het gehele schooljaar (mag meerdere malen).

Op basis van alle inzendingen wordt aan het einde van het schooljaar door de Dordt Sportcoaches de ‘Sportiefste school van Dordrecht’ verkozen. Een titel als blijk van waardering voor de inzet op sport. Bij deze eervolle titel, die de verkozen school een heel schooljaar mag dragen, hoort een wisselbeker, een sportieve prijs en een vignet op de voordeur.

 

 

Aanmelden activiteiten voor 'Sportiefste School van Dordrecht'

  • U kunt dit aanleveren als word- of excelbestand

Dordtsport.nl gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden en om je van relevante advertenties te voorzien. Bekijk onze privacyverklaring.