Zwemkriebels Meivakantie

van 09:30 tot 11:15 Gratis Fanny Blankers-Koenweg 10, 3318 Dordrecht, Nederland Kinderen
Van 03 mei
Tot 04 mei

Plezier maken in en op het water is heerlijk! Kinderen hebben het al snel naar hun zin als er water in de buurt is. In ons land is water nooit ver te zoeken. Op jonge leeftijd leren zwemmen is daarom heel belangrijk voor het plezier en de veiligheid voor uw kind!

De activiteit Zwemkriebels is speciaal bedoeld voor kinderen uit de groepen 1, 2 en 3 die nog geen zwemles volgen en gezamenlijk met papa of mama kennis willen maken met zwemles. Om aan Zwemkriebels deel te nemen hoeft uw kind dus niet te kunnen zwemmen. Uw kind leert samen met u op een speelse manier het water kennen en zich er prettig in voelen. Iedereen mag zich aanmelden, de kinderen die nog geen zwemles volgen krijgen voorrang.

Deze activiteit wordt aangeboden in alle schoolvakanties behalve de zomervakantie. In de kerstvakantie vindt Zwemkriebels plaats op donderdag 3 mei & vrijdag 4 mei. De activiteit bestaat uit 2 zwemlessen van een uur verspreid over 2 achtereenvolgende dagen. Jullie kunnen kiezen uit 2 tijdstippen. Namelijk 09.30u – 10.30u of 10.15u – 11.15u.

Willen jullie graag deelnemen? Schrijf dan in via het inschrijfformulier hieronder.

Delen

Waar

Sportboulevard Dordrecht
Fanny Blankers-Koenweg 10 3318 AX Dordrecht

Organisatie

Optisport Sportboulevard
078-7711600
[email protected]

Inschrijfformulier Zwemkriebels Meivakantie

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Dordtsport.nl gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden en om je van relevante advertenties te voorzien. Bekijk onze privacyverklaring.