Zwemkriebels Kerstvakantie

van 09:30 tot 11:15 Gratis Kinderen
Van 28 dec
Tot 29 dec

Plezier maken in en op het water is heerlijk! Kinderen hebben het al snel naar hun zin als er water in de buurt is. In ons land is water nooit ver te zoeken. Op jonge leeftijd leren zwemmen is daarom heel belangrijk voor het plezier en de veiligheid voor uw kind!

De activiteit Zwemkriebels is speciaal bedoeld voor kinderen uit de groepen 1, 2 en 3 die nog geen zwemles volgen en gezamenlijk met papa of mama kennis willen maken met zwemles. Om aan Zwemkriebels deel te nemen hoeft uw kind dus niet te kunnen zwemmen. Uw kind leert samen met u op een speelse manier het water kennen en zich er prettig in voelen. Iedereen mag zich aanmelden, de kinderen die nog geen zwemles volgen krijgen voorrang.

Deze activiteit wordt aangeboden in alle schoolvakanties behalve de zomervakantie. In de kerstvakantie vindt Zwemkriebels plaats op donderdag 28 & vrijdag 29 december. De activiteit bestaat uit 2 zwemlessen van een uur verspreid over 2 achtereenvolgende dagen. Jullie kunnen kiezen uit 2 tijdstippen. Namelijk 09.30u – 10.30u of 10.15u – 11.15u.

Delen

Organisatie

OptiSport Sportboulevard

078-7111600

Inschrijfformulier Zwemkriebels Herfstvakantie

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Dordtsport.nl gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden en om je van relevante advertenties te voorzien. Bekijk onze privacyverklaring.