ISU World Cup Shorttrack

van 08:00 tot 20:00 nog niet bekend Fanny Blankers-Koenweg 10, 3318 Dordrecht, Nederland Iedereen
Van 14 feb
Tot 16 feb

Dordrecht is in 2020 wederom trotse gastheer van een internationaal topsportevenement: de ISU World Cup Shorttrack, van 14 tot en met 16 januari in Sportboulevard Dordrecht.

Na het succes van het uitverkochte EK Shorttrack 2019 in Dordrecht, racen de Nederlandse shorttrackers opnieuw voor de ogen van het thuispubliek voorbij tijdens het World Cup Shorttrack in de Sportboulevard. Niet alleen teamNL kijkt uit naar het event in de Sportboulevard Dordrecht, ook voor internationale rijders is het World Cup in Nederland een hoogtepunt van het seizoen. Met uitzinnig publiek, show en entertainment rond de races, is het een uniek evenement op de internationale shorttrack kalender.

Dordrecht is voor de zesde keer gastheer van een aansprekend internationaal shorttrackevenement. In 2012, 2016 en 2017 was de stad gastheer al van de World Cup en in 2015 en 2019 werden de Europees Kampioenschappen Shorttrack in de Sportboulevard gehouden.

Info & tickets:
Beleef het mee in ‘ons’ Dordrecht. Ga naar schaatsen.nl voor het programma en overige informatie. Het evenement is inmiddels compleet uitverkocht, maar de wedstrijden zijn live te zien op NOS.nl en mogelijk live op NPO.

Het EK Shorttrack is meer dan topsport alleen.
Wil je zelf schaatsen, andere wintersporten ervaren, genieten van entertainment of handtekeningen scoren? Ook dan ben je in Dordrecht aan het goede adres! Vanaf 1,5 uur voor de races tot 1,5 uur na de races zijn alle shorttrackfans welkom in het Clubhuis. Hier kan je genieten van lekker eten en drinken, vinden optredens plaats, zijn er handtekeningensessies met de Nederlandse shorttrackers en nog veel meer!

Delen

Waar

Sportboulevard Dordrecht
Fanny Blankers-Koenweg 10 3318 AX Dordrecht

Organisatie

TIG Sports, KNSB, IJssportverenging Alblasserwaard en Gemeente Dordrecht