Start VoetbalJournaal Academy Locatie Dordrecht (voetbalschool) – AFGELAST

van 14:15 tot 15:30 €175 Nieuwe Noordpolderweg 1, 3312 AD Dordrecht, Nederland Jongeren, Kinderen
08 april

Voetbaljournaal Academy de plek om je te ontwikkelen!

Zit uw zoon of dochter op voetbal, en kan hij of zij extra begeleiding gebruiken? Dan is dit een mooie kans. De bekende regionale voetbalkrant het VoetbalJournaal start binnenkort de VoetbalJournaal Academy in Dordrecht.

Onder leiding van Voetbaltrainer Nigel Branderhorst, die in het verleden actief was bij clubs als RKC Waalwijk, Achilles veen en Almkerk en als trainer bij Kozakken Boys, zal er vanaf woensdag 8 april elke week een training plaatsvinden. Samen met Sport Paramedisch Centrum van Wensen en de Jongh zal er hard worden gewerkt aan de technische vaardigheden van de jonge voetball(st)ers. Naast de focus op technisch gebied zal er ook veel aandacht worden besteed aan goede voeding en het voorkomen van blessures.

Naast dat de jonge voetballers hard moeten trainen om op zaterdag de sterren van de hemel te spelen is er ook een grote taak voor de ouders weggelegd. Daarom zal VoetbalJournaal Academy informatieavonden organiseren voor de ouders. Tijdens deze avonden zal er dieper worden ingegaan op gezonde voeding en hoe om te gaan met bepaalde blessures. Het voorkomen van blessures is heel belangrijk, maar er zijn nou eenmaal blessures die je niet kan voorkomen. Een mooi voorbeeld zijn groeipijnen, het is belangrijk om als ouder goed te weten wat je moet doen.

Ben je geïnteresseerd geraakt of wil je meer te weten komen over VoetbalJournaal Academy? Kijk dan op onze website!

De Voetbalschool zal op 8 april starten en zal tot midden juni duren. De trainingen zullen op de woensdagmiddag plaatsvinden van 14:15 tot 15:30 uur. De VoetbalJournaal AcademyDordrecht zal plaatsvinden op het complex van SV Oranje Wit.

Delen

Waar

Sportpark Stadspolders
Nieuwe Noordpolderweg 1 3312 AD Dordrecht

Organisatie

Het VoetbalJournaal

Home


Contactpersoon: Nigel Branderhorst
n.branderhorst@zpress.nl