Snelcursus schaatsen in de zomervakantie

van 11:30 tot 12:30 €35,- tot €55,- Fanny Blankers-Koenweg 10, 3318 Dordrecht, Nederland Jongeren, Kinderen, Volwassenen
Van 12 aug
Tot 23 aug

Wat is er met dit weer lekkerder dan een beetje afkoelen. Kunstrijvereniging De Drechtsteden Dordrecht (DDD) biedt de mogelijkheid om van 12 tot en met 23 augustus elke dag een uur schaatsles te volgen.

Voor beginnende schaatsers in alle leeftijdscategorieën wordt er tijdens de Dynamic Dordt Days een snelcursus aangeboden in alle leeftijdscategorieën (vanaf 4 jaar).

Snelcursus schaatsen voor beginners
In deze cursus van 3 of 5 ochtenden leer je de basisvaardigheden van het schaatsen en de eerste beginselen van het kunstrijden. De lessen voor zowel de jeugd als volwassenen zijn dagelijks van 11.30 tot 12.30 uur op de ijsbaan, Sportboulevard Dordrecht. De prijs van de driedaagse cursus bedraagt 35,00 euro en de vijfdaagse € 55,00 inclusief entree en een certificaat. Schaatsen huren is mogelijk.
Uitgebreider programma voor enthousiaste schaatsers
Voor wie de smaak al te pakken heeft en al een beetje kan schaatsen, kan inschrijven voor het uitgebreide programma in één of beide weken Dynamic Dordt Days. Doel is om beginnende kunstrijders en recreatieve rijders een leuke en plezierige stage aan te bieden waar veel geleerd kan worden en men met alle disciplines van het kunstrijden kennis kan maken. Als extra aanvulling op de lessen voor de ietwat gevorderden wordt er dagelijks een dans/bewegingsles aangeboden.
Inschrijven
Informatie en inschrijven op www.ddd-kunstrijden.nl.

Delen

Waar

Sportboulevard Dordrecht
Fanny Blankers-Koenweg 10 3318 AX Dordrecht

Organisatie

Kunstrijvereniging De Drechtsteden
Contactpersoon: Helma Zock
info@ddd-kunstrijden.nl