Snelcursus schaatsen in de voorjaarsvakantie

van 09:00 tot 10:30 €50,00 Fanny Blankers-Koenweg 10, 3318 Dordrecht, Nederland Jongeren, Kinderen, Volwassenen
Van 26 feb
Tot 28 feb

Kunstrijvereniging De Drechtsteden verzorgt in de voorjaarsvakantie een driedaagse snelcursus schaatsen voor alle leeftijden (vanaf 4 jaar).

De cursus wordt gegeven van dinsdag 26 t/m donderdag 28 februari van 9.00-10.30 uur op de ijsbaan in de Sportboulevard, Fanny Blankers-Koenweg 10, Dordrecht.

In de cursus leer je de verschillende basisvaardigheden van het schaatsen en de eerste beginselen van het kunstrijden. Tijdens de snelcursus zal er een demo worden gegeven door één van de schaatsers uit de wedstrijdgroep. Een team gemotiveerde schaatstrainers staat borg voor deze leuke lessen op de ijsbaan in Dordrecht.

De minimum leeftijd voor deelname is 4 jaar. Bij deelname worden de cursisten zoveel mogelijk op leeftijd en niveau ingedeeld.
Voor deze driedaagse cursus bedraagt het cursusgeld € 50,00. Het cursusgeld is inclusief de entree van de ijsbaan tijdens de cursus en een certificaat van deelname.

Kom je ook mee doen met deze super leuke vakantie activiteit op het ijs? Schrijf je dan in via de website www.ddd-kunstrijden.nl

Delen

Waar

Sportboulevard Dordrecht
Fanny Blankers-Koenweg 10 3318 AX Dordrecht

Organisatie

Kunstrijvereniging De Drechtsteden
Contactpersoon: Helma Zock
info@ddd-kunstrijden.nl