Snelcursus schaatsen – Kunstrijvereniging De Drechtsteden

van 09:00 tot 10:30 €35,- of €60,- Fanny Blankers-Koenweg 10, 3318 Dordrecht, Nederland Jongeren, Kinderen, Volwassenen
Van 02 jan
Tot 03 jan

Wintersport, winterpret en lekker schaatsen op de overdekte ijsbaan is weer op veel plaatsen mogelijk. Wil je goed leren schaatsen? Dan heeft Kunstrijvereniging De Drechtsteden een leuk aanbod. De vereniging verzorgt in de kerstvakantie twee maal een tweedaagse snelcursus schaatsen voor zowel volwassenen als kinderen.

De cursus wordt gegeven op donderdag 27 en vrijdag 28 december 2018 en op woensdag 2 en donderdag 3 januari 2019 van 9.00-10.30 uur. Je kunt er ook een vierdaagse cursus van maken en alle lessen meedoen op de ijsbaan in de Sportboulevard, Fanny Blankers Koenweg 10, Dordrecht.

In de cursus leer je de verschillende basisvaardigheden van het schaatsen en de eerste beginselen van het kunstrijden. Ook als je al een beetje kan schaatsen is dit de cursus om nog beter te worden en nieuwe technieken te leren. Een team gemotiveerde schaatstrainers staat borg voor de leerzame en leuke lessen in deze vakantie. De minimum leeftijd voor deelname is 4 jaar.

Voor de tweedaagse cursus bedraagt het cursusgeld € 35,00 en voor de vierdaagse slechts € 60,00. Het cursusgeld is inclusief de entree van de ijsbaan en een certificaat van deelname. Schaatsen huren is mogelijk bij de vereniging.

Kom je ook mee doen met deze super leuke vakantie activiteit op het ijs? Schrijf je dan in via de website www.ddd-kunstrijden.nl

Delen

Waar

Sportboulevard Dordrecht
Fanny Blankers-Koenweg 10 3318 AX Dordrecht

Organisatie

Kunstrijvereniging De Drechtsteden
Contactpersoon: Helma Zock
info@ddd-kunstrijden.nl