Snelcursus schaatsen in de meivakantie

van 08:45 tot 10:15 € 55,00 Fanny Blankers-Koenweg 10, 3318 Dordrecht, Nederland Jongeren, Kinderen, Volwassenen
Van 03 mei
Tot 05 mei

 

In de mei vakantie organiseert de Dordtse Kunstrijvereniging een 3 daagse snelcursus schaatsen van 3 t/m 5 mei 2022

In de lessen van 8.45-10.15 uur leren de beginnende schaatsers verschillende basisvaardigheden van het schaatsen en de eerste beginselen van het kunstrijden.
Ook als je al een beetje kan schaatsen is dit de cursus om nog beter te worden en nieuwe technieken te leren.
Een team gemotiveerde schaatstrainers staat borg voor de leerzame en leuke lessen in deze vakantie. Je kunt al meedoen als je 4 jaar bent. Op een speelse maar toch serieuze manier met veel persoonlijke aandacht van ervaren schaatstrainsters, leren de kleuters, jeugd en jeugd plus maar ook volwassenen zich vertrouwd te voelen op het ijs en de smalle ijzers.

De prijs van de cursus is € 55,00. Het cursusgeld is inclusief de entree van de ijsbaan en een certificaat van deelname. Schaatsen huren is mogelijk bij de vereniging.

Ben je enthousiast geworden na de cursus en wil je graag op schaatsles om nog meer te leren dan heeft de vereniging een uitgebreid lesaanbod waarin voor alle leeftijdsgroepen wekelijks lessen aangeboden worden. Instromen is het hele seizoen mogelijk. De vereniging biedt iedereen een gratis proefles aan en wie nog wat langer wil kennismaken kan inschrijven voor 4 snuffellessen alvorens lid te worden en het hele seizoen de lessen te komen volgen.

Kom je ook mee doen met deze super leuke vakantie activiteit op het ijs?

Inschrijven voor de snelcursus en een gratis proefles graag via www.ddd-kunstrijden.nl

Delen

Waar

Sportboulevard Dordrecht
Fanny Blankers-Koenweg 10 3318 AX Dordrecht

Organisatie

Kunstrijvereniging De Drechtsteden.