Schoolsportkriebels Tenniskidz

van 15:00 tot 15:45 Gratis Vorrinklaan 202, 3317 KZ Dordrecht, Nederland Kinderen
31 januari

Op woensdag 31 januari 2018 vindt in Sportcomplex Crabbehof het Schoolsporttoernooi Tennis plaats voor kinderen van groep 3 t/m 8 van de Dordtse basisscholen. Tijdens dit toernooi vindt ook Schoolsportkriebels Tenniskidz plaats.

Wat is Schoolsportkriebels? Ook zo benieuwd wat Dordrecht te bieden heeft op het gebied van sport? Doe dan mee met Schoolsportkriebels en ontdek welke sport bij jou past. Deze activiteit is speciaal bedoeld voor kinderen uit groep 1 en 2 en wordt aangeboden tijdens reguliere Schoolsporttoernooien voor groep 3 t/m 8. Zo maak je niet alleen kennis met verschillende sporten, maar ook met verschillende clubs, sportlocaties én Schoolsport. Plezier en veelzijdig bewegen staan voorop en deelname is gratis!

Op woensdag 31 januari 2018 staat het Schoolsporttoernooi tennis op de planning welke georganiseerd zal worden voor groep 3 t/m 8 van de Dordtse basisscholen. Dit schoolsportevenement tennis zal gehouden worden op het sportcomplex Crabbehof aan de Vorrinklaan.

Tijdens dit toernooi vindt ook Schoolsportkriebels Tenniskidz plaats. Kinderen uit de groepen 1 en 2 kunnen gratis kennismaken met de sport Tenniskidz. De proefles begint om 15.00u en is om 15.45u afgelopen. Uiteraard is het mogelijk voor ouders om te blijven kijken en hun kind aan te moedigen.

Willen jullie graag deelnemen? Geef uw kind dan nu op via het inschrijfformulier hieronder.

Delen

Waar

Sporthal DeetosSnel
Vorrinklaan 202 3317 KZ Dordrecht

Organisatie

Dordtse tennisverenigingen met ondersteuning van gemeente Dordrecht
078-7704388
cc.roverts@dordrecht.nl

Inschrijfformulier Schoolsportkriebels Tenniskidz

Schrijf je met dit formulier in voor Schoolsportkriebels Tenniskidz.