Schoolsport Schaken

van 14:00 tot 17:00 Gratis Vorrinklaan 202, 3317 KZ Dordrecht, Nederland Kinderen
09 november

Op woensdag 9 november wordt Schoolsport Schaken georganiseerd in samenwerking met Schaakclub Dordrecht. Dit schoolsportevenement zal plaatsvinden in de kantine van DeetosSnel.

 

Voor wie?
Kinderen uit groep 3 tot en met 8

Wat gaan we doen?
De kinderen spelen individuele wedstrijden tegen elkaar, ze krijgen dus géén les of clinics. Er zal gespeeld worden in de volgende categorieën:

  • Groep 3-4
  • Groep 5-6
  • Groep 7-8

Klik hier voor de spelregels van dit schoolsporttoernooi.

Dit kan uiterlijk tot en met vrijdag 14 oktober.

Let op! De afgelopen jaren waren er veel afzeggingen op het allerlaatste moment. Om teleurstellingen te voorkomen: alléén inschrijven als je écht komt!

Inschrijven is mogelijk via het aanmeldformulier onderaan deze pagina.
Mocht u meer dan 5 deelnemers willen aanmelden kunt u de deelnemersvelden leeg laten en onderaan het formulier uw Exel-bestand met deelnemerslijst uploaden.
Download dit Exel-bestand om uw deelnemerslijst in te vullen: Format Deelnemerslijst
In het Exel-bestand kunt u onderin de groep selecteren en voor de rest kunt u de namen in het tabel zetten.

 

Delen

Waar

Sporthal DeetosSnel
Vorrinklaan 202 3317 KZ Dordrecht

Organisatie

Schaakclub Dordrecht

Met ondersteuning van gemeente Dordrecht:
Mik van Vuuren
078-7704403
m.van.vuuren3@dordrecht.nl

Inschrijfformulier Schoolsport 22-23 Schaken

Schrijf uw school in voor dit Schoolsport Evenement en laat uw leerlingen kennismaken met deze sport door onderstaande gegevens in te vullen.
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.
    Mocht u meer dan 5 deelnemers willen aanmelden kunt u de bovenstaande velden leeg laten en hier uw Exel-bestand met deelnemerslijst uploaden. Boven aan deze pagina is een format deelnemerslijst te downloaden. Graag deze te gebruiken om de deelnemers mee aan te melden.
    De foto's en video's zullen alleen worden gebruikt als promotiemateriaal binnen Dordt Sport. Mocht u geen toestemming geven kunt u bij de aanmeldtafel een polsbandje halen, zodat wij kunnen zien wie wel en wie niet op de foto mogen.
  • De gegevens die u hierboven heeft ingevuld worden enkel gebruikt voor dit schoolsportevenement én zijn voor intern gebruik tussen Gemeente Dordrecht en de desbetreffende sportvereniging.