Schoolsport IJssporten (EK Special)

van 13:30 tot 17:00 Gratis IJsbaan, Fanny Blankers-Koenweg 10, 3318 Dordrecht, Nederland Kinderen
23 januari

Op woensdagmiddag 23 januari zal dit jaar (voor het eerst een tweede editie in één jaar) Schoolsport IJssporten (EK Special) plaatsvinden in de Sportboulevard Dordrecht.

 

Samenwerkingen tussen de Lions, DDD en IJA verlopen zo goed + dat zojuist het EK Shorttrack is geweest, dat er een tweede gezamenlijk Schoolsporttoernooi wordt gehouden, met een EK tintje.

Tijdens dit event zullen kinderen clinics krijgen van de volgende drie sporten: IJshockey, Kunstrijden en Shorttrack. Dit allemaal onder begeleiding van de drie verenigingen. Alle sporten komen aan bod!

Mocht uw kind schaatsen en/of een helm hebben, neem deze dan mee! Anders krijgt u ze ter plekke te leen. Uiteraard zijn handschoenen verplicht!

Groep 3 t/m 8 zijn welkom!

 

Meer informatie tijdens dit schoolsportevenement.

 

U kunt de teams van uw school inschrijven via het inschrijfformulier onderaan deze pagina tot en met uiterlijk vrijdag 21 december.

Delen

Waar

Dordrecht Lions
Fanny Blankers-Koenweg 15 3318 AX Dordrecht

Organisatie

Dordrecht Lions, Kunstrijvereniging De Drechtsteden en IJssportvereniging Alblasserwaard met ondersteuning van Gemeente Dordrecht
078-7704388 (Tim Verbaas)
[email protected]

Inschrijfformulier Schoolsport IJssporten (EK Special)

  • Naam kind + Groep kind + Maat schoen
  • De gegevens die u hierboven heeft ingevuld worden enkel gebruikt voor dit schoolsport toernooi én zijn voor intern gebruik tussen Gemeente Dordrecht en de desbetreffende sportvereniging.

Dordtsport.nl gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden en om je van relevante advertenties te voorzien. Bekijk onze privacyverklaring.