Schoolsport Hockey = GEANNULEERD Copy

van 13:30 tot 17:00 Gratis Schenkeldijk 1, 3328 Dordrecht, Nederland Kinderen
Van 17 mrt
Tot 24 mrt

Op dit moment zijn we in overleg met de sportverenigingen i.v.m. het coronavirus. We zijn aan het kijken naar andere mogelijkheden voor de toernooien aangezien de huidige vorm in strijd zijn met de Corona maatregelen. Hierover hopen we binnenkort de scholen te informeren. 

Op woensdag 17 én 24 maart 2021 wordt Schoolsport Hockey georganiseerd in samenwerking met DMHC. Dit schoolsportevenement zal plaatsvinden bij het complex van DMHC op Sportpark Schenkeldijk.

Voor wie?
Kinderen uit groep 3 tot en met 8

Wat gaan we doen?
De kinderen zullen wedstrijden tegen elkaar spelen. Er zal gespeeld worden in de volgende categorieën:

  • Groep 3-4 – Knotshockey (gemengd)
  • Groep 5-6 (gemengd)
  • Groep 7-8 (jongens)
  • Groep 7-8 (meisjes)

* Er wordt 6 tegen 6 gespeeld, zonder doelman/keeper

Belangrijke informatie m.b.t. materialen:

  1. Bij het hockeytoernooi is het verplicht dat de kinderen met scheenbeschermers spelen in het kader van veiligheid. Zonder scheenbeschermers kan een kind niet mee spelen.
  2. Kinderen mogen hun eigen veldhockeystick meenemen. Tijdens het toernooi kan een stick geleend worden. Deze stick moet na de wedstrijden weer worden teruggeven.
  3. Het gebruik van bitjes is verplicht voor de groepen 5 t/m 8! Alleen voor de (knots)hockeywedstrijden van de groepen 3 en 4 is het niet verplicht, al wordt het gebruik van een bitje ten zeerste aangeraden. Wie geen bitje heeft, kan er ter plaatse eentje aanschaffen; kosten ca. € 6,00. Er is begeleiding om de bitjes passend te maken.
  4. Het dragen van voetbalschoenen is niet toegestaan, ook niet de voetbalschoenen voor kunstgras. De hockeyvelden hebben een andere toplaag dan voetbalvelden en worden door de noppen beschadigd.

Klik hier voor de spelregels van dit schoolsporttoernooi.

Inschrijven van de teams van uw school kan via het inschrijfformulier onderaan deze pagina. Dit kan uiterlijk tot en met vrijdag 15 januari.

Alle groepen van één school spelen op één van de twee dagen. De vereniging maakt een verdeling nadat de inschrijvingen verwerkt zijn.

Delen

Waar

Dordrechtse Mixed Hockey Club (DMHC)
Schenkeldijk 1, 3328 Dordrecht, Nederland

Organisatie

DMHC

Met ondersteuning van gemeente Dordrecht:
Mik van Vuuren
078-7704403
[email protected]