Schaatslessen in de voorjaarsvakantie

van 09:15 tot 10:45 60 Fanny Blankers-Koenweg 10, 3318 Dordrecht, Nederland Jongeren, Kinderen, Volwassenen
Van 28 feb
Tot 02 mrt

De winter brengt geen vorst en helaas kunnen we niet op natuurijs schaatsen. Toch willen we graag leren schaatsen zoals als we leren lopen, fietsen en zwemmen. Want het is een prachtige sport. Wil jij ook de schaatsvaardigheden en al wat kunstjes leren op de smalle ijzers?
Dat kan bij Kunstrijvereniging De Drechtsteden in Dordrecht.

Kom je meedoen met de snelcursus schaatsen van 28 februari t/m 2 maart 2023 op de Dordtse Sportboulevard?
In de lessen van 9.45-10.45 uur leren de beginnende schaatsers verschillende basisvaardigheden van het schaatsen en de eerste beginselen van het kunstrijden. De cursus is gericht op kinderen, jeugdplus en volwassenen.

Ook als je al een beetje kan schaatsen is dit de cursus om nog beter te worden en nieuwe technieken te leren. Een team gemotiveerde schaatstrainers staat borg voor de leerzame en leuke lessen in deze vakantie. Je kunt al meedoen als je 4 jaar bent. Op een speelse maar toch serieuze manier met veel persoonlijke aandacht van ervaren schaatstrainsters, leren de kleuters, jeugd en jeugd plus maar ook volwassenen zich vertrouwd te voelen op het ijs en de smalle ijzers.

De prijs van de cursus is € 60,-
Het cursusgeld is inclusief de entree van de ijsbaan en een certificaat van deelname. Schaatsen huren is mogelijk bij de vereniging.

Ouders en begeleiders die niet deelnemen aan de cursus kunnen de verrichtingen volgen vanaf de tribunes in de ijshal.

Uitgebreid lesaanbod schaatslessen in Dordrecht
Ben je enthousiast geworden na de cursus en wil je graag op schaatsles om nog meer te leren dan heeft de vereniging een uitgebreid lesaanbod waarin voor alle leeftijdsgroepen wekelijks lessen aangeboden worden. Instromen is het hele seizoen mogelijk en je kunt al op schaatsles vanaf 4 jaar.
De vereniging biedt iedereen een gratis proefles aan en wie nog wat langer wil kennismaken kan inschrijven voor 4 snuffellessen alvorens lid te worden en het hele seizoen de lessen te komen volgen.

Inschrijven voor de snelcursus en een gratis proefles graag via de website.

Delen

Waar

Sportboulevard Dordrecht
Fanny Blankers-Koenweg 10 3318 AX Dordrecht