Optimist on Tour

van 08:30 tot 14:30 Gratis Energieplein, Noordendijk, Dordrecht, Nederland Aangepast Sporten, Iedereen, Jongeren, Kinderen, Ouderen, Volwassenen
Van 20 jun
Tot 22 jun

Bij Optimist On Tour kunnen Dordtse kinderen, geheel passend bij het maritieme karakter van hun stad, gratis kennismaken met de watersport. Op 20, 21 en 22 juni 2018 meert het landelijk rondreizend watersportevenement aan in Dordrecht. In totaal 2 uur maken basisschoolkinderen van groep 6, 7 en 8, onder begeleiding van ervaren instructeurs, zeilen in een Optimist en kanovaren of suppen. Daarnaast kunnen ze in het waterlab op een speelse manier meer leren over water. Dit alles zal plaatsvinden in het Wantij direct achter de bioscoop Kinepolis en tegenover het Energieplein.

Programma

 1. Uitleg op de kant (30 min)
 2. Varen in een optimist (30 min)
 3. Varen in een kano en/of suppen (30 min)
 4. Waterlab (30 min)

 

Inschrijven met school

DEELNAME = GRATIS!!!*         (Let op: De kinderen moeten in bezit zijn van Zwemdiploma A!! Dit om de waterveiligheid te waarborgen.)

Scrol naar beneden om uw klas in te schrijven!

Na deelname aan de Optimist on Tour krijgen de kinderen naast een certificaat een gesloten envelop met informatie over vervolgaanbod bij een vereniging in de nabije omgeving. De kinderen kunnen hier nóg een keer gratis kennis maken met de watersport.

Kijk hier voor een inspiratiefilmpje

* Maximaal 30 leerlingen per inschrijving. Inschrijven is gegarandeerd zeilen.

 

Individueel inschrijven

Het is ook mogelijk om individueel (buitenschools) deel te nemen. De inschrijving hiervoor kan via de website van Optimist on Tour: http://optimistontour.nl/inschrijven/

 

Vragen

Bij vragen neem contact op met de organisatie, zie contactgegevens hieronder.

Delen

Waar

Energieplein
Energieplein, Noordendijk, Dordrecht, Nederland

Organisatie

Organisatie Optimst on Tour i.s.m Gemeente Dordrecht – Team Sport:

Tim Verbaas

078-7704388

[email protected]

Inschrijfformulier Optimist on Tour 2018

 • Inschrijving voor Optimist on Tour - onder schooltijd

  Per tijdsvak is er plek voor maximaal 30 leerlingen. Mocht u meerdere groepen in willen schrijven, vul dan een nieuw inschrijfformulier in.
 • Maximaal 30 leerlingen per inschrijving/tijdsvak.
 • Per tijdsbestek (blok van 2uur), kan er maar één klas inschrijven!
  Een spreekbeurt duurt +- 30 minuten We zullen met u contact opnemen voor een definitieve tijd

Dordtsport.nl gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden en om je van relevante advertenties te voorzien. Bekijk onze privacyverklaring.